30. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äritarkvara pakkuja Excellent Business Solutions Eesti vahetab juhti

Excellent Business Solutions Eesti AS uus tegevjuht Lenno Oja.
Foto: Sven Tupits
Alates 1. detsembrist asub Excellenti senine tegevjuht Janno Oja nõukogu liikme rolli ning tegevjuhi ametis alustab Lenno Oja.

“Oleme viimastel aastatel teinud mitu suurt sammu ettevõtte kasvu ja konkurentsivõime heaks ning nii meeskond, klientide arv kui ka tulu on märgatavalt kasvanud. Annan rahuliku südamega teatepulga Lennole üle ja tean, et tema oskused ja taust – müük ja teenuse arendus – annab meile lisajõu järgmiste verstapostide võtmiseks, “ ütles Janno Oja.

Lenno Ojal on pea viisteist aastat töötanud Nordea pangas erinevates ettevõtete pangandusega seotud ametites. Enne Excellent Business Solutions Eesti ASi juhi kohale asumist oli ta Nordea panga Balti korporatiivklientide ärivaldkonnas suurklientide segmendijuht. Varem on Oja töötanud ka SEBs.

Lenno Oja on lõpetanud EBSi cum laude ärikorralduse erialal spetsialiseerumisega pangandusele ja finantsjuhtimisele. 

Excellent Business Solutions Eesti AS pakub HansaWorldi äritarkvara.

Excellent Business Solutions Eesti ASi aktsionärideks on Sven Karuse, Janno Oja, Lenno Oja ja Lillela OÜ.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052