2. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-residentsus sai aasta vanaks

E-residentsus tähistas oma esimest aastapäeva.
Foto: Ave Tampere
Meid on tänu e-residentsusele üle 7000 võrra rohkem ja see on esimese aasta kohta tubli saavutus, ütles peaminister Taavi Rõivas e-residentsuse 1. aastapäeval e-Estonia Showroomis.

"E-residentsus on unikaalne ja suurepärane näide Eesti suutlikkusest e-teenuste maailmas teed rajada. E-residentsus on nihutanud mõtteraame, on pannud nii meid kui mitmeid teisi riike mõtlema tõeliselt globaalselt - e-residentsusel on potentsiaal teha meid suureks. Ja ma ütlen potentsiaal, sest programmi edu innustab, aga samas ka kohustab riiki koostöös erasektoriga e-residentidele rohkem vajalikke teenuseid pakkuma. Vaid nii on võimalik jõuda seatud 10 miljoni e-residendi eesmärgini. Vaid senisest kiiremas tempos e-residentsuse teenuseid edasi arendades jõuab programmi mõju ka meie majandusse. Teeme selle ühiselt ära," kõneles peaminister Rõivas.

Foto: Ave Tampere
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755