Autor: ITuudised.ee • 4. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nutitelefonide hooldusfirma Soomest avab esinduse Tallinnas

Nutitelefoni purunenud esikülg.
Foto: iTapsa
Nutitelefonide kiirhooldusele spetsialiseerunud Soome ettevõte iTapsa avab täna Tallinnas oma esimese välisesinduse.

iTapsa asutaja ning juhi Tapio Marjaneni sõnul soovivad nad muuta nutitelefonide kiirhoolduse klientidele võimalikult lihtsasti kättesaadavaks. „Pakume neid samu kvaliteetseid teenuseid, mida Soomeski, aga veidi soodsamate hindadega,“ kinnitas ta pressiteates.Marjaneni sõnul on nutitelefonide kiirhoolduse järgi nõudlust, sest seadmete põhivead - näiteks probleemid laadimisega - ei tähenda tingimata uue telefoni hankimist. „Tihtipeale õnnestub need parandada kiiresti, samal ajal kui klient esinduses ootab,“ märkis ta.iTapsa asutaja kinnitusel tasub telefoni hooldada spetsialisti juures, sest nii saab varuosadele ja tööle aastase garantii. Kui telefonil ilmneb garantiiaja jooksul sama probleem uuesti, parandatakse see ilma lisakuludeta, sõnas Marjanen.Soome firma 44ruutmeetrine esinduspind asub Tallinna kesklinnas Maakri tänaval. Lisaks juhatajale Marju Reilikule on tööl veel kolm inimest.iTapsa seitse esindust Soomes asuvad Helsingis, Espoos, Turus, Tamperes ja Joensuus. Firmas töötab 20 inimest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474