Autor: ITuudised.ee • 6. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noore juhi preemia pälvis Gert Jostov

Tehnoloogialinnaku Techopolis Ülemiste juht Gert Jostov.
Foto: Andres Haabu
Eile andis Tallinna Direktorite Klubi üle aasta noore juhi preemia, mille pälvis tehnoloogialinnaku Technopolis Ülemiste AS juht Gert Jostov. Preemia eesmärgiks on tunnustada noore juhi rolli ühiskonnas.

"Tahame väärtustada noore juhi rolli, tuua teda eeskujuks ning julgustada sellega teisi noori mehi ja naisi oma ettevõttes juhtivpositsiooniga kaasnevat vastutust võtma," rääkis direktorite klubi president Rait Hiiepuu pressiteates. 7000 töötajat. Technopolis Ülemiste kuulub 49protsendilise osalusega ASile Mainor Ülemiste ja 51protsendilise osalusega Soome börsifirmale Technopolis.

Tema sõnul on Jostov tõestanud end lühikese ajaga tugeva juhi ja meeskonna karismaatilise eestvedajana. "Üle seitsme aasta on ta panustanud Tallinnas asuva Ülemiste City ärilinnaku arendamisse, mis on oma ainulaadse idee, arendustegevuse ja edukate kootööprojektidega pälvinud palju tähelepanu ning mitmeid kõnekaid auhindu. Seda suuresti just tänu Gert Jostovi eestvedamisele," lisas Hiiepuu.Jostovi sõnul on noore juhi tiitel talle isiklikult väga suur tunnustus. "See annab kindlust, et olen langetanud erialaselt õigeid otsuseid – minu panust on hinnatud ja pandud tähele,“ märkis ta."Ühest küljest on juhi töö kindlasti stressirohke ja vastutusrikas – piltlikult öeldes on selja taha jäänud palju magamata öid. Samas ei ole midagi rahuldust pakkuvamat, kui näha, kuidas meeskond tuleb sinu ideedega õhinal kaasa, saab innustust ja ühiselt tehtud plaanid saavad teoks,“ märkis Jostov."Minu silmis on iga eduka ettevõtte võti meeskonna ja juhi vaheline sünergia. Seega kuulub lõviosa tänasest tunnustusest inimestele, kes on minuga koos töötanud minevikus ja teevad seda täna,“ lisas ta pressiteate vahendusel.Gert Jostov on alates 2010. aastast ASi Technopolis Ülemiste juhatuse esimees. Eelnevalt on ta juhtinud ASi Ülemiste City ja Ai BLM Eesti. Alates mullusest aastast kuulub Jostov Eesti Kinnisvaraettevõtete Liidu juhatusse.Direktorite klubi annab tunnustusauhinda "aasta noor juht“ välja 2013. aastast. Preemia kandidaadiks võib esitada kuni 40aastase Eesti päritolu tippjuhi, kes juhib edukalt Tallinnas või Harjumaal tegutsevat ettevõtet. Eelnevalt on tunnustuse pälvinud ASi Metaprint juht Martti Lemendik ja Glamox HE juht Meelis Peterson.Tallinna Direktorite Klubi on asutatud 1990. aastal Tallinna ettevõtete juhtide poolt. Täna koondab klubi 76 tänast või endist tippjuhti, kes on seotud valdavalt Tallinnas või Harjumaal tegutsevate ettevõtete juhtimisega.AS Technopolis Ülemiste on Tallinna lennujaama vahetus läheduses asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud linnaosa Ülemiste City suurarendaja. Linnakus tegutseb täna üle 300 ettevõtte ning seal on endale töökoha leidnud ca

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052