Autor: ITuudised.ee • 27. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neivelti idufirma alustab nädala pärast

Indrek Neivelti uus firma Pocopay tuleb turule 4. veebruaril.
Foto: Eiko Kink
Indrek Neivelti osalusel loodav uus üleeuroopaline pangandusala idufirma Pocopay alustab tegevust 4. veebruaril.

"Tahame tutvustada sulle mobiilirakendust Pocopay, mille kallal viimased 1,5 aastat kogu meeskonnaga palju tööd oleme teinud. Usume, et Pocopay muudab igapäevapanganduse meie kõigi jaoks lihtsamaks ning mugavamaks," seisab endise Hansapanga juhi Indrek Neivelti poolt ajakirjanikele saadetud kutses ettevõtet tutvustavale üritusele.

Ka Pocopay kodulehel on kiri, et firma avab oma teenuse neljapäeval, 4. veebruaril kell 16.

"Pocopay on uus rahvusvaheline finantsettevõte, mis pakub digitaalseid pangandusteenuseid üle Euroopa. Me töötame selle nimel, et pakkuda parimat igapäevapangandust koos Euroopa parimate finantsteenustega. Lihtsalt ja mugavalt. Päeval ja öösel," tutvustab Pocopay end CV-Online´i lehel.

Muuhulgas otsib 2014. aastal loodud firma tööportaalide vahedusel tarkvaratestijat ning klienditeeninduse konsultante.

Pocopay juhatuse liikmed on Indrek Neivelt, Andreas Kotsjuba ja Oksana Tolmatšova. Varem on juhatusse kuulunud ka näiteks Linnar Viik.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755