Autor: ITuudised.ee • 16. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pocopay ja IIZI uuendavad koos Eesti finantsturgu

Foto: Pocopay
Kaasaegset arvelduskontot mobiilis pakkuv makseasutus Pocopay ja kindlustusmaakler IIZI alustasid koostööd, mille eesmärgiks on pakkuda klientidele finantsteenuseid uutmoodi.

“Reeglina müüvad pangad oma klientidele enda tooteid, kuid Pocopay visiooniks on võimaldada valikut erinevate pakkujate teenustest. Me ehitame finantsteenuste turgu, kus tulevikus konkureerivad finantsasutused kliendi pärast. Klient võidab nii teenuse kvaliteedis kui ka hinnas. Meie eesmärk on tuua maailma parimad tehnoloogiad ja praktikad siinsele stagneerunud turule”, ütles Pocopay tegevjuht Indrek Neivelt.

Esimesena toob Pocopay oma kasutajateni võimaluse IIZI abiga saada ülevaade kindlustusseltside pakkumistest. Otse Pocopay mobiilirakendusest saab klient võrrelda kiiresti ja lihtsalt nii pakutavat hinda kui tingimusi ning sobiva lepingu ka mõne liigutusega ära sõlmida. Kõik IIZI vahendusel sõlmitud kindlustuspoliisid on Pocopay äpis ka nähtavad.

“Oleme väga rõõmsad koostöö üle Pocopay’ga. Olles spetsialiseerunud finantsasutused, loodame me üheskoos luua kõrgema kvaliteediga teenust ja teha kliendi elu veelgi mugavamaks”, kommenteeris IIZI tegevjuht Igor Fedotov. “Tänu sellele, et Eestis on IIZI, on kindlustusfirmade vaheline konkurents oluliselt suurem kui pankade oma, mis on kokkuvõttes kliendile kasulik”, lisas Neivelt.

Pocopay AS on makseasutus, mis pakub oma klientidele arvelduskontot ning MasterCard deebetkaarti. Mobiilne rakendus on allalaetav App Store'ist ja Google Play'st.

IIZI Kindlustusmaakler AS on Eesti kapitalil põhinev kindlustusvahenduse ettevõte. Suurima kindlustusmaaklerina turul, ollakse abiks erinevate kindlustusseltside hindade ja tingimuste võrdlemisel ning alati sobivaima kindlustuslahenduse ostmisel. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755