Tõnu Runnel • 4. märts 2016
Jaga lugu:

Väikeettevõtja ei saa lubada head ja turvalist süsteemi üksinda

Foto: Meeli Küttim

Sageli arvatakse, et pilv on vähem turvaline kui omaette hostimine, tegelikkuses on vastupidi.

Enamiku kodulehtede tehnilised alusvajadused ja ka haldamisülesanded on nii sarnased, et nad kõik võiksid joosta sama platvormi peal. Selle hüpoteesi pinnalt ehitasime Voo (www.voog.com) kohe alguses pilveteenusena. Alles hiljem saime aru, et veel olulisem kui kokkuhoid on pilveteenuse kvaliteeti tõstev olemus. Sageli arvatakse, et pilv on vähem turvaline kui omaette hostimine. Tegelikkus on risti vastupidine — mitte ükski väikeettevõtja ei saa endale sama head, turvalist, stabiilset ja edasiarenevat süsteemiarhitektuuri üksinda lubada kui kogumis ühe tugevate spetsialistide poolt ehitatud veebiteenuse klientidena.

Voog on veebilehtede ehitamise ja haldamise tööriist, mille arendamisega tegeleb 2007. aastal loodud ettevõte Edicy OÜ. Selle asutajad on Tõnu Runnel, Priit Haamber, Märt Kelder ja Toivo Annus. Tõnu Runneli juhtimisel töötab kümneliikmeline meeskond.

Tõnu Runnel esineb 8. märtsil toimuval Pilvekonverenstil ja tutvustab väikeettevõtjana oma kogemuslugu.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt