14. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IBM korraldab Eestis tehnoloogiakonverentsi

Foto: Pixabay
IBM korraldab 17.märtsil Eestis toimuva suure tasuta konverentsi BusinessConnect Tallinn, kus tutvustatakse uue ajastu nutikamaid tehnoloogiaid ja seda, milline hakkab välja nägema tuleviku ärimaailm.

IBM Eesti müügidirektori Lembit Loo sõnul on IBMi suurkonverentsi põhifookus suunatud võimalustele, mida pakub täna ja tulevikus revolutsiooniline kognitiivselt äriinfot analüüsiv tehnoloogia.

“IBM on esimesena maailmas igapäevasesse kasutusse toonud iseõppiva tehnoloogia nimega Watson, mis suudab suurtes kogustes infot töödelda nagu inimene ja loob seeläbi murrangulisi võimalusi mis tahes ärivaldkonnas,” selgitas Loo ja lisas, et IBM on otsustanud just selle tehnoloogia arendamisele ja juurutamisele suunata veel üle miljardi dollari. 

Nii ärijuhtidele kui tehnoloogiaekspertidele mõeldud konverentsil pannakse Watsoni võimekus proovile kogu päeva jooksul. Lisaks on tippkonverentsi kavas ettekanded värskematest arengutest andmeturbes ja riistvaramaailmas ning ka ettevõtete mobiilsusest ja avaliku sektori teenuste arendamisest..

Swissotelis toimuva konverentsi kavaga saab tutvuda SIIN

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052