14 märts 2016

IBM korraldab Eestis tehnoloogiakonverentsi

Foto: Pixabay

IBM korraldab 17.märtsil Eestis toimuva suure tasuta konverentsi BusinessConnect Tallinn, kus tutvustatakse uue ajastu nutikamaid tehnoloogiaid ja seda, milline hakkab välja nägema tuleviku ärimaailm.

IBM Eesti müügidirektori Lembit Loo sõnul on IBMi suurkonverentsi põhifookus suunatud võimalustele, mida pakub täna ja tulevikus revolutsiooniline kognitiivselt äriinfot analüüsiv tehnoloogia.

“IBM on esimesena maailmas igapäevasesse kasutusse toonud iseõppiva tehnoloogia nimega Watson, mis suudab suurtes kogustes infot töödelda nagu inimene ja loob seeläbi murrangulisi võimalusi mis tahes ärivaldkonnas,” selgitas Loo ja lisas, et IBM on otsustanud just selle tehnoloogia arendamisele ja juurutamisele suunata veel üle miljardi dollari. 

Nii ärijuhtidele kui tehnoloogiaekspertidele mõeldud konverentsil pannakse Watsoni võimekus proovile kogu päeva jooksul. Lisaks on tippkonverentsi kavas ettekanded värskematest arengutest andmeturbes ja riistvaramaailmas ning ka ettevõtete mobiilsusest ja avaliku sektori teenuste arendamisest..

Swissotelis toimuva konverentsi kavaga saab tutvuda SIIN

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821