28 märts 2016

Microsoft'i suurim tehnoloogiakonverents Baltikumis tuleb taas

29. märtsil toimub Tallinnas Microsoft TechDay 2016, mis on eeskätt IT-juhtidele, spetsialistidele ja arendajatele suunatud tehnoloogiakonverents. Üritusel osaleb umbes 400 inimest maailma eri paigust.

Tänavune konverents keskendub pilveteenustele ning kokku esineb enam kui 30 kõnelejat. Avakõnede, paralleelsessioonide ja ettekannete käigus on võimalus tutvuda kõige uuemate Microsoft’i tehnoloogiatega ning saada praktilisi nippe toodete kasutuspraktikatest.

Microsoft’i Baltikumi regiooni juhi Rain Laane sõnul annab konverents hea võimaluse oma ala tõelistel spetsialistidel hankida juurde uusi teadmisi ja kohtuda tipptegijatega mujalt maailmast, sest nii kõrgetasemelisi tehnoloogiakonverentse on Baltikumis vähe. “Programmis räägime tulevikuametitest infotehnoloogia valdkonnas, uuenenud SQL serverist, lahenduste ehitamisest Azure’ile ning paljust muust,” tõi Laane näiteid.

Teiste seas astub TechDay’l üles Microsofti Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonna pilveteenuste juht Marin Mamic (Horvaatia), kelle ettekanne „Future of Jobs in IT“ kutsub kaasa mõtlema, kuidas on pilveteenused muutnud IT-spetsialistide rolli organisatsioonides.

Lisaks temale saab TechDay’l kuulata veel näiteks:

Laurent Ellerbach’i (Prantsusmaa) ettekannet asjade internetist (IoT), Azure pilveplatvormist ja masinõppest (Machine Learning);Rebecca Radloff’i (USA) esitlust andmekaitsest ja pilve turvalisusest;Igor Sychev’i (Venemaa) sissevaadet Windowsi universaaläppide maailma;Tomaz Valjavec’i (Sloveenia) kogemusi digitaalsest transformatsioonist.

Microsoft TechDay päeva juhib stand-up koomikuna tuntud Louis Zezeran.

Üritus leiab aset Swiss?tel’is.

TechDay 2016 veebileht: http://www.techdaybaltics.com

Jaga lugu:
Seotud lood
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821