Eesti idufirma kaasas 5,5 miljonit eurot

Foto: Andres Haabu

Mobiilirakenduste testimisega tegelev Testlio teatas täna, et sulges investeerimisringi, mille käigus kaasas 6,25 miljonit dollarit ehk 5,5 miljonit eurot Silicon Valley riskikapitalifirmadelt Altos Ventures ja Vertex Ventures.

Testlio on mõeldud tarkvara arendavatele ettevõtetele, kes on loonud tarbijatele mõeldud mobiiliäpi. Enne turule toomist on vaja seda aga korduvalt katsetada ja parandada. Loojatele ongi abiks Testlio, kes teeb äpile kvaliteedikontrolli. „Me oleme üle 50% odavamad ja efektiivsemad, kui oleks sisemise testimismeeskonna palkamine,“ märkis Testlio kaasasutaja Kristel Viidik ja lisas, et ettevõtted maksavad ainult testimisele kulunud tundide eest.. Ettevõte plaanib saadud raha investeerida taristu arendamisse San Franciscos ja Tallinnas, et toetada oma kliente üle maailma. Testlio üks asutajaid Marko Kruustük ütles tehnoloogiaportaalile geenius.ee, et suurem osa saadavast summast kulub meeskonna kasvatamisele ja turunduse väljaehitamisele USAs. "Meil pole siiamaani turunduseelarvet üldse olnud.". Praegu on firmal kokku 34 töötajat, neist 26 Eestis ja 8 USAs, selle aasta lõpuks peaksid mõlemad numbrid olema kahekordistunud, ütles Kruustük.

Veidi üle kolme aasta tegutsenud Testlio on juba kasumis, eelmisel aastal kasvas käive 500%

Kruustüki sõnul on Testliol plaanis laieneda peamiselt USA turul, kuid investeering toob kümneid uusi töökohti ka Eestisse

Loe pikemalt Äripäevast.

Kuidas leida parim IT-töötaja oma firmasse? 

Lahendusi otsime 12.mail konverentsil IT-tööjõukriis. Registreerida saab siin.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt