26. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ahti Heinla: ettevõtja, ole valmis globaalseks konkurentsiks!

Foto: Starship Technologies
Starship Technologies tegevjuht ja asutaja, Skype’i kaasasutaja Ahti Heinla ütles 10. Danske Liidrite Foorumil rääkides, et äri peab olema avatud globaalsele turule.

IT-TÖÖJÕUKRIIS!

Vaata, kes on juba osalejana kirjas SIIT

Oma ala tipud räägivad sel konverentsil teemal, kuidas leida parim IT-töötaja oma firmasse?

Anneli Heinsoo teeb ettepanekuid, kuidas laiendada Eesti IT tööjõuturgu. Tieto juhina annab ta 3 soovitust, mida iga ettevõte saab ise ära teha.

Agur Jõgi Bigbankist analüüsib, kuidas kohaliku IT-töötaja ootused ja rahvusvahelised oskused kooskõlla viia.

Mart Ambur Kühne + NagelistTiit Paananen Pipedrivest, Raul Ennus Helmesest ja Jüri Saarma Nortalist otsivad kastist väljas lahendusi üle IT valdkonna tööjõuprobleemile.

Tutvu kõikide esinejatega SIIN

Konverents toimub 12.05 hotellis Meriton, Toompuiestee 27, Tallinn

SOOVIN OSALEDA!

Heinla sõnul ei oleks paljud meist oodanud aastaid tagasi, et Booking.com või Facebook võtavad enda kätte nii suure osa Eesti hotelliärist või meediast. Ta on kindel, et 25 aasta pärast ostavad inimesed endale jooniste järgi maja, mis ehitatakse valmis kaugel maal tehases ja kohapeal Eestis panevad robotid selle kokku – valdav enamus sellest rahast aga läheb välismaale.

„Ma arvan, et ka Eestis on võimalik ehitada selliseid globaalseid ärisid. Kindlasti ärgitan inimesi selles suunas mõtlema. 25 aasta pärast ei pruugi teatud erialadel olla enam võimalik Eestis äri teha, teed seda kas globaalselt või ei tee seda üldse,“ lisas Heinla.

Heinla on veendunud, et ettevõtte ärimudel peab võimaldama kiiret globaalset kasvu. Liigne sõltuvus inimressurssidest võib tekitada probleeme.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755