Autor: ITuudised.ee • 5. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti parima mobiilirakenduse konkursil 54 osalejat

Foto: Pixabay
Eesti parima mobiilirakenduse konkursile laekus 54 erinevat mobiilirakendust, nende seas finantsteenuste, suhtlemise, spordi ning jagamismajanduse rakendused. Mitmed rakendustest töötavad ka rahvusvahelistel turgudel.

Tule konverentsile!

IT-TÖÖJÕUKRIIS

Oma ala tipud räägivad, kuidas leida parim IT-töötaja oma firmasse.

Konverents toimub 12. mail hotellis Meriton, Toompuiestee 27, Tallinn

SOOVIN OSALEDA

>>> Vaata, kes juba osaleb.

Žürii esimehe Asko Seeba sõnul jäävad selleaastase konkursi puhul silma just mitmed finantsteenused. „Üles on seatud mobiilirakendusi, mis teevad võimalikuks juba olemasoleva teenuse kasutamise äpi kaudu, aga on ka selliseid, kus äpp ongi ise eraldiseisev teenus,“ märgib Seeba. Kuna enamik rakendustest on konkursile esitatud äriettevõtete poolt, kutsub Seeba üles edaspidi ka avalikku sektorit ja vabakonda aktiivsemalt enda loodud rakendusi konkursile esitama.

Žürii hindab rakendusi, mis on kvaliteetsed, mugavad, millest tõuseb majanduslikku kasu või mis aitavad parandada inimeste elukvaliteeti mõnel muul moel. Eraldi vaadatakse ka rakenduste turvalisust ning rahvusvahelist potentsiaali.

Võitjad kuulutatakse välja 8. juunil toimuval konkursi finaalüritusel.

Konkursi žüriisse kuuluvad Asko Seeba (Mooncascade), Margus Uudam (Karma.vc), Anna Piperal (e-Estonia Showroom, WSA Mobile), Kristel Viidik (Testlio.com), Lauri Läheb (NutiKaitse 2017), Tajo Oja (Fraktal) ja Rain Rannu (Fortumo).

54 konkursile esitatud mobiilirakendust

Konkurss „Eesti parim mobiilirakendus 2016“ toimub Riigi Infosüsteemi Ameti tellimusel EL struktuuritoetuse toetusskeemist „Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine“ ning Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel. Konkursi korraldajaks on BDA Consulting OÜ.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052