9. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MTA otsib hankega teenusedisaini partnerit

Foto: Pixabay
Maksu- ja tolliamet (MTA) kuulutas välja riigihanke teenusedisaini partneri leidmiseks, kes konsulteeriks iseteeninduskeskkonnas e-MTA asuva rohkem kui 200 rakenduse uuendamist ja ümberkujundamist.

Maksu- ja tolliameti teenusedisaini juhi Valeria Kadõrova sõnul avatakse uuendatud e-MTA kasutajatele juba 2018. aastal ning 2020. aastaks peavad kõik rakendused olema uuendatud ning senisest oluliselt parema kasutajamugavusega. „Kõik meie e-teenused saavad olema sarnase väljanägemise ja kasutusloogikaga, mis lihtsustab maksumaksjal erinevate teenuste kasutamist. Eesmärk on, et meie teenuste kasutamiseks läheks vaja võimalikult vähe eelteadmisi, sest teenus ise on lihtsalt mõistetav ning vajalik abi on e-keskkonnas mugavalt kättesaadav,“ ütles Kadõrova.

Teenusedisaini konsultatsiooniteenus sisaldab e-MTA kasutajate vajaduste uurimist, analüüsi, rakenduste testversioonide loomist, disaini ja kasutajatelt tagasiside korjamist. Samuti hõlmab hangitav teenus e-MTA rakenduste kasutajapoolse vaate ning kasutusloogika lihtsustamist ja arendamist.

Tööde tulemusena valmib terviklik lahendus, kuidas e-MTA klient saab soovitud teenust kasutada ning mida rakendatakse kõikide teenuste väljaarendamisel.

Hanke tulemusel sõlmitakse teenusepakkujaga raamleping tööde teostamiseks 2019. aasta lõpuni. Pakkumuste esitamise tähtaeg on 20.06.2016.

Hankega on võimalik tutvuda riigihangete registris - https://riigihanked.riik.ee/register/hange/174133

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755