27. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cherry kogemustest 10 tarkusetera

Foto: Raul Mee
Cherry Media juhatuse liige Andres Susi ja juhatuse esimees ning tegevjuht Priit Tomp panid kirja 10 tarkusetera, mida nad 6 tegevusaasta kogemustest kaasa võtsid.

Ehita ettevõtet pikaajalist visiooni ja strateegiat silmas pidades, mitte kiireks müügiks. Ettevõtte müük on loterii, mis võib juhtuda, aga võib ka mitte. Rahavoog on nagu hapnik, ilma milleta ei saa. Never run out of cash.Õigel ajal kapitaliseerimata jätmine võib saada pikemas perspektiivis saatuslikuks. Üritad siseneda turgudele ebapiisavate ressurssidega.8-liikmeline juhatus on produktiivsuse surm. Mitmepealistel pikkadel koosolekutel lepitakse kokku, et järgmine kord lepitakse kokku.Vii iga IT-arendus välja vähemalt MVPni*. *Minimum Viable Product. Nii saad toodet/featuuri turul testida ja arendus-roadmapist ühe ülesande vähemaks.

Loe edasi Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee.

Maarit Eerme 

kaubandus.ee toimetaja

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052