Autor: ITuudised.ee • 8. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Columbus on Microsofti aasta ERP partner 2016

Foto: Meeli Küttim
Rahvusvaheline konsultatsioonifirma Columbus teatas, et on võitnud Microsofti aasta partneri tiitli (Microsoft Global ERP Partner of the Year 2016). Columbusel on au olla välja valitud paljude Microsofti partnerite seast, sest ettevõte on demonstreerinud Microsofti baasplatvormil tuginevate kliendilahenduste puhul tippasemel tulemusi ja uuendusi.

Aasta partneri auhinnaga tunnustati Microsofti partnereid, kes on viimase aasta jooksul välja töötanud ja juurutanud silmapaistvaid Microsoft tehnoloogial põhinevad lahendusi. Auhindu jagati mitmes kategoorias, võitjaid valiti välja enam kui 2500 nominendi seast ning 119 riigist üle maailma. Columbus tunnistati parimaks partneriks, kes pakkus silmapaistavaid ERP lahendusi ja teenuseid.

Microsofti aasta partneri tiitel on kordaminek ka ettevõtte partneritele, kuna neid tunnustatakse ettevõtetena, kes pakuvad Microsofti klientidele tipptasemel lahendusi ja kvaliteeti.

"Meil on au tunnistada Columbus tiitli Microsoft Global ERP Partner of the Year 2016 auhinna võitjaks," ütles Microsofti partnerprogrammi juht Gavriella Schuster ja lisas, et Columbus on suurepärane näide Microsofti partnerite kommuuni suurepärasest võimekusest, mille abil pakutakse klientidele lahendusi, mis on uuenduslikud ja kliendi vajadustega kooskõlas.

Columbus Grupi tegevjuht ja president Thomas Honoré kommenteeris auhinda järgmiselt: "Meie kirg on aidata klientidel muuta oma äri digitaalsemaks ning suurendada selle kaudu tootlikkust, et äri optimeerida ja kasvatada. Microsofti antud tiitel rõhutab meie soovi pühenduda kliendile pikaajaliselt ning tunnustab meie töötajaid kogu maailmas. Olen selle maineka auhinnaga väga rahul".

Balti regiooni juht Ivo Suursoo lisas: "Columbus on tänulik oma klientidele, kes on avatud uuendustele ja valmis ettevõtetes ette võtma muudatusi – neist saadavaid võite nopitakse kõigi järgnevate aastate jooksul. Uudsed mobiilsed rakendused, andmete visualiseerimine, kliendihalduse lahendused, elektrooniliste lahendustena arvete kinnitusring, allhankijate või värbamisprotsessi haldus – need on vaid mõned näited ettevõtete digitaliseerimisest, millega saavutatakse efektiivsus, ärikasu ja kõrgem kliendirahulolu. Muudatusi viivad ellu inimesed, seetõttu tänan siiralt kõiki kliente, töötajaid ning partnereid, kes on selle väärika auhinna saavutamisel omanud olulist rolli".

Columbus on rahvusvaheline konsultatsiooniettevõte, mis teenindab kliente üle maailma. Ettevõttel on 25 aastat kogemust ja ellu on viidud enam kui 6000 projekti. Columbus on ekspert ärilahenduste arendamisel ja pakkumisel ning logistika, toiduainetööstuse ja tootmise valdkondades. Columbuse kontorid asuvad üle maailma.

Columbuse peamine eesmärk on aidata organisatsioonidel muuta oma ettevõtteid digitaalsemaks ja maksimeerida produktiivsust kogu ettevõtte arengu jooksul, pakkudes innovaatilisi ja juhtivad ärilahendusi. Columbuse eesmärk on olla juhtiv globaalne väärtuselooja digitaalsete ärilahenduste pakkujana valitud valdkondades.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755