Autor: ITuudised.ee • 9. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgusid parimad IT-naljad

Foto: Pixabay
8. juunil selgusid IT-ja äriteenuste ettevõtte CGI Eesti AS korraldatud meelelahutuslikul konkursil „itinali“ parimad IT-teemalised naljad.

Facebooki hääletuse teel pälvis peavõidu ingliskeelne nali: „Chuck Norris can delete the Recycling Bin.“

Žürii lemmikuks valiti nali: „Lehekuulutus: kolme programmeerijast poja ema otsib arvutiõpetajat.

Itinalja konkursi žüriiliikme, tuntud anekdoodikoguja Valdo Jahilo sõnul jäid tänavu sõelale vähe levinud ja värsked naljad, sellised kus peab natuke ka kaasa mõtlema. Tuntud Eesti IT-lektor ja žüriiliige Henn Sarv hindas iseäranis erialaga seonduvaid naljasid.  Žürii kolmas liige, Comedy Estonia koomik Karl-Alari Varma, hindas kõrgelt naljades originaalsust.

Kokku laekus CGI Eesti Facebooki lehele üle 100 IT-nalja. Kõikide laekunud naljadega on võimalik tutvuda SIIN.

Kolmandat aastat IT-ettevõtte CGI Eesti poolt korraldatava konkursi „itinali“ eesmärk on avada tõsist IT-sektorit läbi huumoriprisma ning nalju jagades muuta IT-sektoris töötavate ning kõigi sektori vastu huvi tundvate inimeste meel lõbusamaks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755