Autor: Aali Lilleorg • 15. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CGI laiendab kohalikku tooteportfelli ja jätkab Eestis kasvulainel

Foto: CGI Eesti
IT-ja äriteenuste ettevõte CGI Eesti AS alustab Eestis aktiivselt CGI tarkvara omatoodete ja äri terviklahenduste levitamise ning juurutamisega, eesmärgiga tugevdada seeläbi positsiooni ja kasvatada turuosa.

„Meil on üle 150 erineva tarkvaralise omatoote ja äri terviklahenduse, mis katavad ära kõik Eestis esindatud ettevõtlusvaldkondade vajadused.  Nende  lahenduste, teadmiste ning ligi 65 000 tipp-spetsialisti abil saame kohalikku majandust edendada ning läbi infotehnoloogia olla abiks teistele organisatsioonidele konkurentsieelise loomisel,“ märkis CGI Eesti äriarendusjuht Mart Mäe.

„Liigselt saladusloori kergitamata saan öelda, et hetkel alustasime meditsiini valdkonna ning tööjõuplaneerimise infosüsteemidega,“  täpsustas Mäe ja lisas, et soovime müüa CGI grupi omatooteid ehk IP-sid ning kasvatada kasumit seeläbi lisaks igapäevasele tarkvaraarendusele.

CGI tooted ja lahendused on suunatud nii väikesele, keskmisele kui ka suurele ettevõttele. Lisaks traditsioonilistele ärivaldkondadele tegutseb CGI Eesti ka kosmose ning kaugseire valdkonnas.

Ettevõte on kasvanud paari aasta jooksul jõudsalt. Aastal 2015 töötas CGI Eestis ligi 160 töötajat, tänaseks on ettevõte ületanud 200 töötaja piiri ning jätkab kasvulainel.

CGI Eesti AS kuulub rahvusvahelisse IT-ja äriteenuste ettevõtte CGI gruppi, mis tegutseb 40 riigis, andes tööd ligikaudu 65 000 spetsialistile. CGI Eesti AS annab tööd ligi 200 spetsialistile ning pakub sarnaselt grupile tarkvara- ja IT terviklahendusi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755