Autor: ITuudised.ee • 7. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-ettevõte CGI pälvis üheksas riigis tiitli parim tööandja 2017

Foto: CGI Eesti
Belgias, Kanadas, Soomes, Prantsusmaal, Saksamaal, Indias, Hollandis, Rootsis ja Ühendkuningriikides valiti parimaks tööandjaks CGI. Tunnustuse andis globaalne Top Employers Institute, tehes valiku töötajate põhjaliku küsitlemise ja analüüsi alusel.

„CGI on Kanada kapitalil põhinev ettevõte, mis tähendab seda, et kõikides riikides, kus on CGI esindatud, lähtutakse Kanada töökultuurist,“ sõnas CGI Eesti värbamisspetsialist Mare Palvari. Top Employers Institute hinnatavate kriteeriumite seas oli näiteks personali planeerimine, uute töötajate vastuvõtmine, õppimine ja arenemisvõimalused, ettevõttesisesed karjäärivõimalused, tulemusjuhtimine ning ettevõttes pakutavad hüved. Palvari sõnul käib CGI Eestis töö täpselt samadel põhimõtetel nagu teistes CGI-des üle maailma.

„IT-ettevõtete seas on tänapäeval konkurents väga tihe,“ märkis Palvari ning lisas, et tööandja peab olema paindlik ning kohandama ennast vastavalt sellele, missugune on tema ettevõttesse tööle pürgiv sihtgrupp ja kuna IT- sektoris on tegemist nõutud erialaspetsialistidega, siis tuleb tööandjal  kohandada ennast ka vastavalt indiviidile. Siiani on CGI Eesti ikka leidnud mõlemale poolele sobivaid lahendusi, sest ka Eesti töötajad peavad CGI-d heaks tööandjaks. Seda näitab iga-aastaselt mõõdetav töötajate rahuloluindeks, mis sel korral oli see 8,51 kümnest.

„Meie töötajaskonna võib enamikus klassifitseerida Y- ja Z-põlvkonda, keda motiveerivad ka muud väärtused lisaks igakuisele töötasule. Eelkõige hinnatakse võimalust osaleda tõeliselt olulistes ja globaalsetes projektides, kuid samuti paindlikku töögraafikut ja nii-öelda kodukontori võimalust, mille vastu  ei ole tööandjal üldjuhul midagi – peamine on, et töö oleks tulemuslik. Noorte jaoks on tähtis samuti see, et tööandja hindaks tervislikke eluviise – hüvitaks näiteks spordiklubi kulud ja massaaži,“ rääkis Palvari.

CGI Eesti kuulub 1976. aastal loodud CGI Gruppi, mis on maailmas suuruselt viies sõltumatu infotehnoloogiateenuste ja äriprotsessiga seotud teenuste ettevõte. Kontsernis on ligi 68 000 töötajat, Eestis  töötab 220 inimest Tallinna ja Tartu kontoris. Ettevõte pakub professionaalset äri- ja IT-nõustamist, süsteemide integreerimist, rakenduste arendamist ja hooldamist, taristu haldamist ning veel 150 IP-põhist teenust ja lahendust.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052