Autor: Aali Lilleorg • 27. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa tegi klientide igapäevavajadustest tuleneva sammu

Foto: Pixabay
Elisa tõi täna turule Eestis ja Soomes suhtlemiseks kõnekaardi paketi FINEST, millega on võimalik Elisa ja ZEN kõnekaardi klientidel surfata internetis ja suhelda nii Eestis kui ka Soomes soodsa hinnaga.

„Julgemate mõtete tasandil ühendatakse Eestit ja Soomet tunneliga ning kaugemas perspektiivis räägitakse Tallinna kokku sulamisest Helsingiga. Elisas tegime aga ära naaberriikide lähendamiseks täiesti praktilise ja klientide igapäevavajadustest tuleneva sammu – tänasest on müügil kõnekaardi pakett FINEST, mille kasutamisel pole vahet, kas paikneda Eestis või Soomes,“ ütles Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

Andrus Hiiepuu sõnul sisaldab uus kõnekaardi pakett FINEST Soomes olles nii väljahelistatud kõnesid Soome ja Eesti mobiilinumbritele kui ka vastuvõetud kõnesid, Eestis olles väljahelistatud kõnesid nii Soome mobiilinumbritele kui ka Elisa, Tele2 ja Telia mobiilinumbritele, nii Eestis kui Soomes olles piiramatu kiirusega 5 GB internetti ning nii Soomes kui Eestis SMSide saatmist Soome ja Eesti mobiilinumbritele. Paketi hinnaks on 19 eurot.

„Säärase digitaalse Soome-silla rajamisega teeme lihtsaks valiku neile tuhandetele eestimaalastele, kes käivad teisel pool lahte tööl või on sinna ajutiselt elama siirdunud,“ märkis Hiiepuu.

Lisaks FINEST-paketile pakub Elisa neile, kes soovivad ainult internetis surfata nii Soomes kui Eestis kasutamiseks 3G ja 4G interneti päeva-, nädala- ja kuupiletit. Neist mugavaim on ilmselt soetada 15 eurot maksev kuupilet, pakkudes piiramatu kiirusega 5 GB internetti.

FINEST paketi ja Internetipiletite kasutamiseks peab klient olema Elisa võrgus. Kui klient kasutab mõnda muud võrku, siis rakendub tavahinnakiri. Kui kliendil on korraga aktiivsed nii Eesti tavaline internetipilet/pakett ja Soome oma, siis Soomes kasutatakse Soome paketti/piletit ja Eestis esmajärjekorras Eesti piletit/paketti.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755