Autor: Aali Lilleorg • 30. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti valitsus sõlmis Uberi ja Taxifyga koostöömemorandumi

Foto: Andres Haabu
29. juunil sõlmis Läti majandusministeerium kokkuleppevedusid vahendavate platvormide Uberi ja Taxifyga koostöömemorandumi, milles osapooled leppisid kokku koostöös jagamismajanduse edendamisel.

Poolte sõnul märgib see uut kvaliteeti aruteludes kokkuleppevedude väljakutsete üle ning nende rolli üle Läti majanduses. Allkirjastatud dokument on baasiks konstruktiivsele dialoogile, kuidas kokkulepevedude teenuse pakkujad sobitada Läti transporditööstuse ja sealse õigusliku raamistikuga.

Uberi Eesti ja ühtlasi kogu Baltikumi tegevjuhi Enn Metsari sõnul otsitakse igal pool Euroopas võimalusi luua konstruktiivseid partnerlusi poliitikakujundajatega.

„See koostöömemorandum Läti majandusministeeriumiga on oluline samm, mis toetab kasvavat nõudlust digitaalse majanduse järele. Koostööplatvormid nagu Uber loovad uusi majanduslikke võimalusi ning omavad positiivset mõju viisile, kuidas inimesed linnades liiguvad. Me oleme rõõmsad järjekordse hea partnerluse üle Baltikumi tulevikku vaatavate riigiasutustega.“

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755