Autor: Aali Lilleorg • 2. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koostööleping toob taksoteenust osutama rohkem hübriidmootoriga autosid

Foto: Green Takso
Alates tänasest on ettevõtjate vahel sõlmitud koostöölepingu tulemusel kõigil soovijail võimalik Taxify'ist tellida Green Takso hübriidmootoriga autosid.

"Enamik meie taksojuhtidest on tellimusete saamiseks Taxifyd ka varem kasutanud, kuid nüüd tegime koostöö ametlikuks," ütles Green Takso esindaja Aivar Pürg koostöölepingu allkirjastamist kommenteerides. "Meie peamine ootus on koos Taxifyga jõudsalt kasvada, soovime aasta lõpuks oma autopargi suurust kahekordistada," lisas Pürg. Taxify pakub klientidele mugavat maksmise võimalust äpi abil ja ärikliendid saavad tasuda sõitude eest tasuda kuu lõpus koondarvega.

Taxify Driver Manageri Villu-Raoul Maidla sõnul on tegemist väikestviisi märgilise tähtsusega sündmusega, mis näitab Tallinna taksoettevõtjatjate viimasel aastal süvenenud mõttemustri muutust. "Ettevõtjad mõistavad, et Taxify ei ole nende jaoks mitte konkurent, vaid koostööpartner, kelle toel on võimalik tuntavalt kasvada", ütles Maidla.

Green takso on 2015 aastal asutatud Tallinna taksoettevõte, mille eripäraks on taksoteenuse osutamine hübriidmootoritega sõidukitega. Ettevõtte eesmärgiks on käesoleva aasta lõpuks autoparki kasvatada vähemalt 20 autoni.

Taxify on eestimaine taksode ja sõidujagamise mobiilirakendus, mille platformil on üle 2400 auto ja see töötab Tallinnas, Tartus, Pärnus, Kuressaares, Viljandis ja Rakveres. Lisaks Eestile on Taxify kasutatav 13 riigis ja lähikuudel on plaanis teenus avada veel 4 riigis.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755