Autor: Aali Lilleorg • 1. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB innovatsioonijuhiks valiti stardirahastu tegevjuht

Foto: Mihkel Nestor, SEB majandusanalüütik
SEB Eesti uue innovatsioonijuhina alustab tööd uuenduslike ideede ja lahendustega väga tihedalt kokku puutunud stardirahastu Prototroni juhtimiskogemusega Siim Lepisk.

„SEB on üks väheseid ettevõtteid Eestis, kus on spetsiaalne innovatsioonijuhi positsioon, sest oleme aru saanud, et eilsete tööriistadega homset edu ei saavuta ja turu muutustega kaasas käimiseks peame ka ise olema uuenduslikud, isegi ülejäänud turust veelgi eesrindlikumad olema.  Lisaks sellele, et tahame olla oma eraklientidele number üks teenusepakkuja, pakkudes parimat nõu ja kaasaegseid tehnoloogilisi lahendusi, soovime järjest rohkem sisulist väärtust pakkuda ka meie väikese ja keskmise suurusega äriklientidele. Mul on väga hea meel, et Siim liitus SEB-ga, et arendada edasi meie innovatsioonikultuuri ning jagada oma ettevõtlusmaastiku kogemust meie klientidega,“ ütles SEB jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht Ainar Leppänen.

Küsimusele, kas innovatsioon ja pank sobivad kokku, vastab Siim Lepisk järgmiselt: „Mitte ainult ei sobi, vaid need sõnad ühes lauses on vältimatud! Mistahes teenindusettevõtetes on pidev toodete, äriprotsesside parendamine ja ümbermõtestamine olulisel kohal. SEB tahab pakkuda oma klientidele maailmatasemel teenindust. Erinevad finantstehnoloogia start-up’id aitavad sellele visioonile kaasa, täites kindlaid funktsioone nii, et pank saab keskenduda ühtsele kliendikogemusele.“

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755