Autor: Aali Lilleorg • 18. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LHV mobiilipangas saab hallata e-arveid

Foto: Kuvatõmmis
LHV mobiilipanka lisandusid e-arved ja maksekinnituse saatmine. See uuendus teeb mobiilipanga abil arveldamise veelgi praktilisemaks. Pangaga liitunud 100 000-s klient on esimene, kellele pank väljastab viipemaksevõimalusega pangakaardi.

Tellitud e-arveid saab LHV mobiilipanga rakenduses vaadata, maksta, arhiveerida ja ootele panna. Samuti saavad kliendid nüüd endale tellida teavituse (push notification) saabuvatest uutest e-arvetest. E-arveid saab tellida erinevailt teenusepakkujailt alates elektriarvetest ja kindlustusmaksetest ning lõpetades näiteks perioodika tellimustega. E-arved on võimalik seadistada automaatselt tasutavaks.

Maksekinnitust on võimalik  saatmise võimalus PDFi või BDOCi formaadis on hea viis tõestada kiiresti, et vajalik makse on tehtud. Maksekinnituse saab saata kohe pärast makse mobiilipangas sooritamist ja see edastatakse saaja e-kirja aadressile.LHV jaepanganduse juhi Andres Kitteri sõnul on mobiilipanga abil arveldamine tänu lisandunud võimalustele veelgi mugavam. „Arendame oma mobiilikanalit pidevalt ja lisame sinna selliseid funktsionaalsuseid, mis just nutitelefoni kasutajatele kõige praktilisemad on, näiteks e-arvete teavitused ja e-arvete tasumine mobiilipangas annab võimalused need igakuised toimingud kasvõi käigu pealt ära teha,“ rääkis Kitter. „Suvekuudel on meie mobiilipank saanud kasutajaid juurde ja näiteks hiljutine väärtpaberite ülevaate täiendus on kasutajate poolt hästi vastu võetud,“ lisas Kitter.E-arvete ja maksekinnituse saatmise võimalus lisandus nii iOSi kui ka Androidi LHV mobiilipanga äpile.

Viimastel kuudel on lisandunud 1000 LHV mobiilipanga kasutajat kuus. Kokku on LHV mobiilipangal üle 11 000 aktiivse kasutaja.

LHV 100 000-st pangakliendist on 79% erakliendid ja 21% ettevõtted. 63% klientidest elavad Tallinnas ja Harjumaal, 14% Tartus ja Tartumaal ning ülejäänud mujal Eestis ja välisriikides. Mehi on LHV pangaklientide hulgas 54% ja naisi 46%. Pangaga liitunud 100 000s klient on esimene, kellele pank väljastab uue viipemaksevõimalusega pangakaardi.

LHV Group on üks suurimaid kodumaiseid finantskontserne ja kapitali pakkujaid Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 250 inimese.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052