7. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kandideerimine noore ettevõtja preemiale lõppeb kohe

Foto: Pixabay
9. septembrini saab kandideerida noore ettevõtja preemiale, mida annavad välja Swedbank ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoda. 5000 euro suurusele preemiale oodatakse kandideerima kuni 30-aastaseid Eesti ettevõtjaid. Algatust toetab president Toomas Hendrik Ilves ning riigipea annab preemia üle 13. oktoobril toimuval Eesti parimate ettevõtete auhinnagalal.

Noore ettevõtja preemia on mõeldud kuni 30-aastasele Eestis registreeritud ettevõtte omanikele ja juhtidele, kes on paistnud silma oma ettevõtte hea käekäigu kindlustamisel, oma toodete, teenuste või tehnoloogiate uuenduslikul kasutamisel ning kes juba ekspordivad või omavad ekspordipotentsiaali.

„Oleme aastaid toetanud ettevõtluse edendamist Eestis ja selle juures on väga tähtis tunnustada uute tegijate pealekasvu,“ ütles Robert Kitt, Swedbanki juht Eestis. „Eesti majandus võidab kõige enam mitmekesisest ettevõtlusmaastikust.“

„Noorte ettevõtlikkuse toetamine ja innustamine on nagu köögiviljapõllu väetamine. Kui ei tee, jääd nälga,“ ütles kaubanduskoja peadirektor Mait Palts. „Seetõttu oleme alati pidanud tähtsaks noorema põlvkonna ettevõtjate tunnustamist, julgustamist ja eeskujuks toomist. Tublide noorte ettevõtjate esitamist tunnustuse saamiseks võib seega võtta meie igaühe kohustusena parema tuleviku nimel“.

Kandideerimiseks tuleb 9. septembriks saata digitaalselt allkirjastatuna ankeet, motivatsioonikiri ja soovituskiri e-posti aadressile [email protected]. Oma kandidatuuri võivad esitada ettevõtjad ise, nende töötajad, kliendid või erialaorganisatsioonid jt. Konkursile esitatud kandidaatide hulgast valib võitja välja korraldaja organisatsioonide ja ettevõtjate esindajatest koosnev komisjon. Preemiat rahastab Swedbank Eesti AS.

Vaata lisa: www.koda.ee/noorettevotja.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755