Autor: ITuudised.ee • 29. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pikenes tähtaeg uue asekantsleri leidmiseks

Riigisekretär pikendas dokumentide esitamise tähtaega Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi side ja riigi infosüsteemide asekantsleri ametikohale kandideerimiseks.

Asekantsler on Eesti infoühiskonna arengusuuna näitaja ja visiooni looja, kes veab eest ettevõtete konkurentsivõime kasvu ja inimeste elukvaliteedi parandamiseks riiklikku IKT strateegiat ning infoühiskonna teenuste arendamist. Tema sõnadel ja tegudel on kaalu ning edasiviivat jõudu nii riigi kui rahvusvahelisel tasandil.

Side ja riigi infosüsteemide asekantsleril peab teenistusülesannete täitmiseks olema piisav juhtimiskogemus, haridus ja inglise keele oskus vähemalt C1 tasemel, tema kompetentsid peavad vastama avaliku teenistuse tippjuhtide kompetentsimudelile (vt https://riigikantselei.ee/et/tippjuhtide-kompetentsimudel), rõhuasetusega strateegilisele juhtimisele ja protsesside juhtimisele ning koostööle ja kommunikatsioonile ning lisaksa peab tal olema väga hea ülevaade IKT poliitika hetkeseisust ja suundumustest nii Eestis, Euroopa Liidus kui ka maailmas.

Eelistatud on kandidaadilt eeldatakse vähemalt 3-aastast IKT valdkonna strateegilise arendamise ja eestvedamise või organisatsiooni juhtimise kogemust, magistrikraadi või sellega võrdsustatud haridustaset ja nii avalikus kui erasektoris töötamise kogemust.

Kandidaadilt eeldatakse valmisolekut taotleda riigisaladusele juurdepääsu luba.

Uus dokumentide esitamise tähtaeg on 13. detsember 2016. a. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755