• 19.12.16, 18:24
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Idufirma langus tõi valukohad välja

Talendiotsingumootori Skillificu põhjaminemise valguses peaks investori ja pokkerimängja Madis Müüri sõnul rahakaasamisplatvorm Fundwise rohkem rõhku panema ettevõtete ajakohaste majandustulemuste vahendamisele.
Idufirma langus tõi valukohad välja
  • Foto: Eiko Kink
Fundwise'i kaudu Skillificusse investeerinud Müüri sõnul on päris mitme platvormil raha kaasanud ettevõtte kohta saada väga vähe infot. „Investorsuhetesse on üleolevalt suhtunud sisuliselt kõik peale Ampleri, Karl Disaini ja Skillificu,“ kirjeldas ta Fundwise'is investeeringuid otsinud ettevõtteid. „Skillific vähemalt rääkis probleemidest,“ lisas Müür ja lausus, et tahaks Fundwise'is tegutsevate ettevõtete tegemiste ja käekäigu kohta näha detailsemat ja regulaarsemat infot. 
Fundwise'i asutaja ja juhi Henri Laupmaa sõnul on Skillific esimene nende platvormil raha kaasanud ettevõte, mis on raskustesse sattunud. Müüri kriitikale vastas Laupmaa, et ka nemad on vahetuma ja põhjalikuma infoedastamise vajadust mõistnud. 
Loe pikemalt Äripäevast

Seotud lood

Uudised
  • 01.04.16, 18:20
Prototroni kevadise vooru 20 paremat meeskonda on selgunud
Tänaseks on selgunud Prototroni kevadise taotlusvooru 20 parimat. Sel korral oli potentsiaalikamate meeskondade eristamine rekordilise 207 esitatud taotluse seast võrdlemisi raske, valdavalt olid ideed uudsed ning meeskonnad motiveeritud, olles oma toote/teenusega turule jõudmise läbi mõelnud.
Uudised
  • 12.04.16, 19:55
Sonny Aswani: mul on hea meel, et saan teha panuse Skillificu edusse
Talendiotsingumootor Skillific kogus osaluspõhise ühisrahastuse platvormi Fundwise kaudu korraldatud investeerimiskampaania käigus ligi 90 000 eurot. Suurima investeeringu tegi idufirmasse suurettevõtja ja Eesti aukonsul Singapuris Sonny Aswani.
Uudised
  • 22.08.16, 21:25
Ekspert: idufirmad peavad järjest kiiremini kasumit teenima
Rahvusvahelised riskikapitalistid ootavad iduettevõttelt järjest kiiremat kasumiteenimist. Kust võiks alustav Eesti ettevõte arenguks vajalikku raha saada? Nõu annab Ettevõtluskõrgkooli Mainor start-up ettevõtluse erialajuht ja pikaajaliselt Läti start-upide ühenduse Techhub Riga juhina töötanud Alise Lezdina.
Uudised
  • 05.12.16, 22:23
SprayPrinteri part Tommy aitas liiga suureks kasvanud Slush'il kontakte luua
Eelmisel nädalal Helsingis toimunud tehnoloogiakonverents Slush ja selle eestlaste poolt korraldatud avaüritus tekitasid osalejates erinevaid emotsioone. SprayPrinter kiidab oma uusimat meeskonnaliiget part Tommy't tubli töö eest kontaktide loomisel. Uurisime paari osaleja käest muljete ja kogemuste kohta lähemalt.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele