3. veebruar 2017

ALSO omandas Soome distribuutori Internet Smartsec

Autor: Pixabay

ALSO Holding omandas Internet Smartsec‘i, mis on Soome kõrge tasemega turvalisuse ja võrgu toodete importija ja distribuutor. 2016. aastal oli Internet Smartsec‘i käive 4,5 miljonit eutor, mis oli 61% kasv võrreldes eelneva aastaga. Osapooled on kokku leppinud, et tehingu summasid ei avalikustata.

"Internet Smartsec'i kogemused ja tootevalik täiendab meie lahendusi. Nüüd saame me toetada oma klientide kasvu ja pakkuda neile laiemat ekspertiisi ning tootevalikut võrgu ja turvalahenduste turul, mis on asjade interneti (IoT) aluseks. Internet Smartsec'i võimalusi Euroopa turule pakkudes saame me laiendada oma lahenduste ja teenuste äri," ütles ALSO tegevjuht Gustavo Möller-Hergt,

“Euroopa ühe juhtiva ettevõttena pakub ALSO meile võimalusi pääseda rahvusvahelisele turule. Meil on hea meel olla osa ALSO Group'ist ja pakkuda laiemat tootevalikut ja teenuseid oma klientidele. Ma olen kindel, et Smartsesec'i kliendikeskne lähenemine kombineerituna tehnilise ekspertiisiga on tuleviku mõttes suure lisandväärtusega," ütles Internet Smartsec'i partner Tom Mickelsson. 

Internet Smartsec‘i portfoolio hõlmab turvalisi e-kaubanduse lahendusi, VPN ruutereid, kasutaja identifitseerimise vahendeid, kiipkaarte, krüpteerimistarkvara, IDS‘e ja filtreid, samuti erinevaid tulemüüriseadmeid. Ettevõte pakub konsultatsioone ja koolitusi andmete turvalisuse ning võrguühenduste teemal. Ettevõttes on 11 töötajat.

 

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112