Autor: ITuudised.ee • 13. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Guardtime´i NATO küberkaitseharjutuste platvormi hankelepingu sõlmimist nõustas GLIMSTEDT

Foto: Pixabay
Maailma üks juhtivaid blockchain’i äriühinguid Guardtime sõlmis Kaitseministeeriumiga NATO egiidi all hankelepingu järgmise põlvkonna süsteemi väljatöötamiseks, millega moderniseeritakse NATO küberkaitseharjutuste platvorm. GLIMSTEDT nõustas Guardtime’i kõigis tehinguga seotud küsimustes.

Küberharjutusväljak on unikaalne platvorm küberkaitseharjutuste, õppuste ja testimisega seotud tegevuste jaoks. Süsteemi eesmärk on anda NATO harjutusvälja kasutajatele võimalus turvalisteks ja õigeaegseteks ettevalmistustegevusteks, valikuvõimalusteks ja koostööks. Guardtime Eesti president Martin Ruubel ütles, et kaitsefookusega harjutusvälja disainimisel ja loomisel peab Guardtime alati kinni põhimõttest: me harjutame samamoodi, nagu võitleme. GLIMSTEDT`i meeskonda juhtis partner Priit Lätt ning sellesse kuulusid advokaadid Triin Siil ja Mari-Liis Orav.Guardtime, mis leiutas võtmevaba allkirja ehk Keyless Signature Infrastructure (KSI) tehnoloogia, asutati 2007. aastal Tallinnas, Eestis. Äriühing arendab blockchain’i põhiseid lahendusi mitmetele tööstusharudele, nt kaitse- ja kosmosetööstusele, finantsturu-, telekommunikatsiooni- ja tervishoiuettevõtjatele ning paljudele teistele.Advokaadibüroo GLIMSTEDT advokaat ja andmekaitseõiguse ekspert esineb 8.märtsilTutvu programmiga ja registreeru SIIN

Mari-Liis Orav 

Pilvekonverentsil 2017 "Olla pilves või mitte – selles on äririsk".

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052