Autor: ITuudised.ee • 15. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Net Groupi juht: tahad luua head lahendust, sünnib aga maailma parim!

Net Groupi tiimijuht Margus Jõever võidukat rakendust näitamas
Foto: Net Group
Eile Dubais toimunud World Government Summiti raames autasustati Eesti Energia mobiilirakendust parima m-teenuse eest keskkonna kategoorias.

Mobiilirakendust aitas arendada Net Groupi arendustiim 4 kuud. „Ettevõtte juhina on suurim tunnustus see, kui klient soovib head lahendust, kuid koostöös sünnib maailma parim. Hea tulemuse taga on kindlasti ka meie 10-aastane kogemus energeetika valdkonnas.“ kirjeldas Priit Kongo, Net Groupi tegevjuht tänahommikust tunnet, kui uudist kuulis.

Net Group on üks juhtivatest tarkvaraettevõtetest Eestis, kes aitab oma klientidel alustada ja arendada äri, kasutades selleks nutikaid tehnoloogiaid, parimaid inimesi ja suurepärast disaini. Ettevõtte jaoks on energeetika valdkond üks põhisuundi ning igapäevaselt töötatakse selle valdkonna klientidega Eestis, Soomes ja Inglismaal. Net Groupis töötab 70 oma ala tippspetsialisti.

World Government Summit  on rahvusvaheline tippkohtumine, kus sel aastal osales esindajaid 130 riigist. Lisaks kõrgetasemelistele kohtumistele auhinnati maailma parimaid nutikaid lahendusi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052