24. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Net Groupi tütarettevõte automatiseeris Soomes kommunaalteenuste protsesse

Syneralli nõukogu liikmed Sven Peekmann ja Priit Kongo
Foto: Synerall
Tehnoloogia- ja äriarendusettevõtte Net Groupi Soomes tegutsev tütarettevõte Net Group Nordic ja Net Groupi kommunaalteenustele suunatud lahendus Synerall lõid koostöös Soome ettevõtte S2B Energiaga kommunaalteenuste ettevõtetele suunatud digitaalse teenusepaketi.

Uus teenusepakett võimaldab muuta kommunaalteenuste protsessid märgatavalt efektiivsemaks. Ressursside jagamine (k.a klienditeenindus), sõnumite edastamine, arvete esitamine ning maksete monitooring ja kogumine automatiseeritakse.

„Oleme koostöö üle Net Group Nordicuga väga rõõmsad. Synerall on kulutõhus, lihtsasti kasutatav ja väga kiirelt rakendatav teenus,“ sõnas S2B Energia tegevjuht Mika Vuori. 

Soome energiaturg tsentraliseeritakse 2019. aastaks. Uue teenusepaketi eesmärk on aidata kohalikel kommunaalteenuste ettevõtetel säilitada konkurentsivõimelisus turule saabuvate suurte rahvusvaheliste korporatsioonide kõrval. Paketi teine eesmärk on pakkuda aina suurenevatele elektrienergia tarne tasudele alternatiivi. Kuna Synerall on kulutõus, lihtsasti kasutatav ja kiirelt rakendatav, sobib see nii suurtele kui ka väiksematele ettevõtetele ning ei ole suunatud üksnes kommunaalteenuste valdkonnale. 

„Tõhustades protsesse läbi jagatud ressursside ja kasutades äri erifunktsioonidega arvestavaid lahendusi, ei pea suured ettevõtted kliente märkimisväärsete hinnatõusudega vaevama. Hinnatõusud saab muuta oluliselt väiksemaks,“ lisas Vuori.

Synerall, kui spetsiaalselt muutuvatele energiaturgudele suunatud kliendiinfosüsteem, võimaldab ettevõtetel töötada märgatavalt efektiivsemalt. Süsteem pakub nii digiteenust kliendile kui ka ettevõtte klienditeenindusprotsessi juhtimist.

„Meil on koostöö üle S2B Energiaga väga hea meel. Järjekordne edukas partnerlus näitab, et meie lahendus Synerall võimaldab energiaturul tegutsevatel ettevõtetel tõsta konkurentsivõimelisust ja organiseerida edukamalt enda igapäevatööd,“ sõnas Net Groupi tegevjuht Priit Kongo.

Synerall on kasutusel erinevate riikide mitmetes kommunaalteenuste ettevõtetes, teiste seas Inglismaal, Soomes ja Eestis. S2B Energia teeb Net Group Nordicuga koostööd süsteemi rakendamisel. Esimesena alustavad Syneralli kasutamist järgmisel aastal S2B Energia teenusepaketi osana Soome kommunaalteenuste ettevõtted Leppäkosken Sähkö Oy ja Vatajankosken Sähkö Oy. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474