Autor: ITuudised.ee • 1. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-kviitung pürgib Euroopa innovatsioonipärliks

Foto: Riini Saluri, Omniva personalijuht
Eesti rahvusvahelise posti- ja logistikaettevõtte Omniva juhitud e-kviitungi projekt valiti üheks kümnest Euroopa Äriauhindade innovatsioonikategooria finalistiks ja „Ruban d’Honneur“ tiitli saajaks.

E-kviitung pääses üheks finalistiks 11 eri kategoorias võistleva 110 finalisti sekka. Konkursile kandideeris üle 33 000 ettevõtte, millest finalistid valis välja sõltumatutest kohtunikest koosnev žürii, kes hindas põhiväärtusi nagu innovatsioon, eetika ja edu.

Finaalvoorus saab otsustavaks iga ettevõttega läbiviidud põhjalik silmast-silma intervjuu. Innovatsiooni kategooria võitja selgitatakse välja 4. mail Dubrovnikus toimuval galaõhtul.

Omniva infoäri valdkonna juhi Sander Aasna sõnul mõjutab konkursi viimasesse etappi jõudmine projekti kindlasti positiivselt. „E-kviitungi lahendus püüdleb lihtsama ostukogemuse ja raamatupidamise ning keskkonnasõbralikuma tuleviku poole. Mul on hea meel näha, et meie eesmärki tunnustatakse ka laias maailmas.“

EBA tegevdirektor Adrian Tripp ütles: „Praeguses majandusolukorras on ellu jäämine piisavalt raske, seega uuenduste ja arenduste läbiviimine ning sealjuures edukas olemine, nagu seda on teinud tänavused „Ruban D’Honneur“ tiitli saajad, on tõepoolest tähelepanuväärne. Euroopas on selliseid ettevõtteid rohkem vaja. Kiidusõnad neile kõigile.“

E-kviitungi projekt kandideerib ka rahva hääletuse kategoorias, kus avalikkus valib iga riigi lemmikud. E-kviitungi poolt hääletamiseks tuleb minna EBA veebilehele ning anda oma hääl e-posti teel. Igas riigis enim hääli saanud ettevõte võidab ning tulemused avaldatakse 6. märtsil.

Euroopa Äriauhindade konkurss loodi, et toetada tugevama ja edukama äriringkonna arengut kogu Euroopas.

E-kviitungi projekti teostab rahvusvaheline konsortsium, kuhu kuuluvad lisaks Omnivale veel Eestist Telia Eesti AS, Trinidad Consulting OÜ, IKT Demokeskus MTÜ ja Helesinine OÜ ning Norrast Authente AS. Projekti rahastatakse Norra-Eesti toetusprogrammiga „Keskkonnasõbraliku innovatsiooni arendamine IKT abil“.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755