Autor: ITuudised.ee • 5. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levira ja Garage48 ühendavad jõud

Levira pilveteenuste divisjoni direktor Margus Uustalu
Foto: Levira
Levira ja Garage48 ühendavad jõud hackathon’ide sarjas ja pakuvad osalevatele meeskondadele konteineripõhist pilveplatvormi, teatas ettevõte.

Pilvekonverents 2017 toimub 8. märtsil Viru Konverentsikeskuses

Loe lähemalt ja registreeru SIIN.

Hackathon on intensiivne arendusnädalavahetus, kus 48 tunni jooksul luuakse ideedest töötavad prototüübid. Eestis ja Silicon Valleys sündinud ideest alguse saanud ainulaadne üritustesari Garage48 kogub järjest enam populaarsust tehnoloogiliselt kiiresti arenevates riikides, nagu Ukraina, Läti, Valgevene ja paljud teised.

Üritus toob kokku programmeerijad, disainerid, turundusspetsialistid, visionäärid, projektijuhid ja teised toredad inimesed, kes peavad 48 tunni jooksul arendama oma ideest töötava prototüübi.

Levira on otsustanud õla alla panna ja pakub omalt poolt kõikidele osalevatele meeskondadele konteineripõhist pilveplatvormi ning seda nii ürituse ajal kui järel, varustamaks maailma vallutama asuvaid idufirmasid vajaliku tehnoloogiaga.

Levira pilveplatvorm võimaldab osalejatel hõlpsasti oma ideid ja kontseptsioone teoks teha ja testida.

„Selle koostööga aitame noortel ettevõtetel ja start-up-kogukondadel oma ideid ellu viia. Hackathon on selleks suurepärane koht, kus meeskondadel on aega 48 tundi oma eesmärgi saavutamiseks,“ kommenteeris Levira pilveteenuste divisjoni direktor Margus Uustalu.

Garage48 üritustesari sai alguse Eestis 2010. aasta aprillis ning on sellest ajast saadik laienenud teistesse Põhja-Euroopa riikidesse ja Aafrikasse.

Garage48 üritused toimuvad inglise keeles ning toovad kokku sadakond osalejat meilt ja mujalt, alates tarkvaraarendajatest ja disaineritest ning lõpetades turundus- ja müügiinimeste ja ettevõtjatega.

Levira on pilve-, meedia- ja ringhäälingu infrastruktuuriteenuseid osutav ettevõte. Levira haldab üht suurematest serverimajutuskeskustest Balti riikides, mis vastab kõrgeimatele turva- ja töökindlusnõuetele. Levira on kõrget teenustaset ja turvalisust eeldavate missioonikriitiliste infrastruktuuriteenuste osutaja ning ettevõtte lahendused keskenduvad kliendi vajadustele ja on integreeritud kliendi teenuseahelatega.

Levira on Põhja-Euroopa üks peamistest telekanalite väljastuskeskustest ning põhiline TV- ja raadiolevivõrkude operaator Eestis. Leviral on teletootmiseks kolm liikuvat ülekandejaama ja aerovideodroon. Levira klientideks on rahvusvahelised ja kohalikud IT-ettevõtted ja telejaamad nagu Turner, Sony, MTG, EBU, ERR, Discovery, ATEA, TeliaSonera, Tele2, Elisa, Starman, TV3.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755