Autor: ITuudised.ee • 7. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordic Automation Systemsil on uus müügijuht

Nordic Automation Systemsi uus müügijuht on Arne Kaasik
Foto: Nordic Automation Systems
Alates selle aasta veebruarist on Eesti-Norra sensor-tehnoloogia ettevõtte Nordic Automation Systemsi meeskonnaga liitunud endine Columbus A/S (Taani) turundusjuht ning Columbus Eesti partner Arne Kaasik.

Nordic Automation Systems on viimase poole aastaga jõudsalt kasvanud, olles üheks Asjade Interneti teerajajaks Eestis. Tänaseks on ettevõte müünud enda arendatud ja toodetud madala energiatarbega LoRa tehnoloogial põhinevaid seadmeid juba rohkem kui 24 riigis üle maailma.

Kaasik juhib ettevõtte igapäevast müügitööd ning vastutab efektiivse müügistrateegia arendamise eest, mis toetaks ettevõtte jätkuvat kasvu. Endise Columbus Eesti müügijuhi ülesandeks jääb samuti uute ja olemasolevate kliendisuhete loomine ja hoidmine.  

Kaasikul on 20-aastane kogemus rahvusvaheliste ettevõtete müügi -ja turundusvaldkonnas ning vastavate tiimide ja müügistrateegiate arendamise kogemus.

Nordic Automation Systemsi uus müügijuht on rahvusvahelise konsultatsiooniettevõtte Columbus Eesti asutaja ja partner. Uue ametikoha ülesandeid täites jätkab Kaasik Columbuse juhtkonna ja nõukogu liikmena.

“Peale 20 aastat tegutsemist Columbus Eesti ja Columbuse rahvusvahelises peakontoris olevatel ametikohtadel olen kindel, et ettevõtte igapäevane tegevus on kindlates kätes. Mul on hea meel keskenduda uute huvitavate ja motiveerivate väljakutsetega Nordic Automation Systemsis,” sõnas Kaasik.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755