30. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Talleksi juhatuse esimees astub SportID eesotsa

Foto: SportID
Kinnisvara-, auto- ja hulgikaubanduskontserni Eesti Talleks juhatuse esimees Taavi Toots lahkub seniselt töökohalt Talleksis ning astub idufirma SportID ärijuhi (COO) ametikohale.

Seni SportIDs nõuandvat rolli kandnud Taavi Toots võtab alates juunist osaliselt üle praeguse SportID juhi Marti Soosaare kohustused.

“Olen SportIDs mentorina juba mitu aastat kaasa löönud ja kaua on meelitatud veelgi rohkem kaasa tulema. SportID on järgmist suurt sammu astumas ja ees ootavad põnevad ajad: minek välisturgudele ning uus ring investeeringuid,” selgitas Toots, “oli otsustamise koht, kas veeta järgmised aastad turvaliselt palgatööl või kolida mugavustsoonist välja.”

Lisaks Eesti Talleksile on Toots varem töötanud AS Tere ja Mainor Ülemiste ASi juhatuse esimehena.

SportID asutaja ning juht Marti Soosaar asub alates suvest eest vedama SportID tootearendust ja laienemist välisturgudele. “Taavi liitumine annab meile võimaluse keskenduda välisturgudele ja panna laienemisse võimalikult palju energiat. Niivõrd suurte kogemustega inimese lisandumine tõstab kindlasti usaldust SportID vastu,” kinnitas Soosaar.

Aprillikuu kespaigas avab SportID investeerimiskeskkonnas Funderbeam sündikaadi, kus plaanitakse väikeinvestorite abiga koguda kokku 250 000€. Möödunud aastal kogus SportID Funderbeami kaudu üle 160 000 €, mille abil loodi uus, välisturgudele laienenemist võimaldav keskkond.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474