Autor: ITuudised.ee • 9. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubanduskoda tunnustas aumärkidega Eesti majandusse panustajaid

BCS juht Ants Sild
Foto: Raul Mee
8. aprillil toimunud kaubanduskoja traditsioonilisel Kevadballil tunnustas koda I, II ja II klassi aumärkidega inimesi, kes on mänginud olulist rolli Eesti ettevõtluskeskkonna kujundamisel ning kelle isiklikke saavutusi ettevõtluses saab seada eeskujuks.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja aumärk on kaubanduskoja austus-, tunnustus- või tänuavaldus, mis antakse Eesti Vabariigi või välisriigi kodanikule eriliste teenete eest kaubanduskoja ja/või Eesti majanduse arengule kaasaaitamisel.

Esimese klassi aumärki saab anda kõrgele riigitegelasele või ettevõtjale, teise klassi aumärki saab anda kõrgele riigitegelasele, ettevõtjale või ettevõtte tegevjuhile ning kolmanda klassi aumärki saab anda kõrgele riigitegelasele, ettevõtjale, ettevõtte tegevjuhile või koja tegevpersonali esindajale.

I klassi aumärgi said:

Tiina Mõis – Genteel ASEnn Kunila – NG Investeeringud OÜJaak Nigul – Tarmeko KV OÜAnts Sild – Baltic Computer Systems AS

II klassi aumärgi said:

Urmas Varblane – Tartu ÜlikoolVäino Reinart – VälisministeeriumAndrus Mossov – Silberauto AS

III klassi aumärgi said:

Toomas Kuuda – Eesti Kaubandus-TööstuskodaJüri Jõema – Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit MTÜ

„Varasema 17. aasta jooksul on kaubanduskoja tunnustuse osaliseks saanud 113 inimest. Täna lisanduvad sellesse nimekirja veel üheksa inimese nimed,“ ütles kaubandus-tööstuskoja juhatuse esimees Toomas Luman. „Nende inimeste panus ja mõju Eesti majanduse arengule, ettevõtluse järjepidevusele või ka Eesti ettevõtjate rahvusvahelisele edule kaasaaitamisele on olnud väga oluline,“ sõnas ta.

Aumärgid anti üle kaubanduskoja liikmetele mõeldud Kevadballil, mis leidis aset juba 21. korda.  Kaubanduskoda tunnustab aumärkidega märkimisväärseid inimesi juba aastat 1999. 

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda on suurim ettevõtjaid esindav organisatsioon Eestis, kuhu täna kuulub üle 3200 ettevõtte. Meie missiooniks on esindada ja kaitsta ettevõtjate ühishuve. Kaubanduskoda on mitteriiklik ja apoliitiline organisatsioon. Enamus liikmetest on väike- ja keskmise suurusega ettevõtted. Pakume praktilisi äriteenuseid, korraldame koolitusi, kontaktreise ning võtame vastu erinevate riikide äridelegatsioone. Kaubanduskoda on tänaseks tegutsenud juba 91. aastat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755