Autor: Aali Lilleorg • 18. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas konverents Mobile first!

Avaettekandega on esinemas Mobtimizers asutaja ja tegevjuht Brian Egerup Kjærulff
Foto: Aali Lilleorg
Täna toimub Bliss konverentsikeskuses Äripäeva teemaveebi ITuudised poolt korraldatud konverents Mobile first! "Kasutajasõbralik IT arendus mobiilsetele seadmetele". Osalejatel on võimalus kuulata Eesti parimaks ja maailma parimaks kuulutatud mobiiliäppide kogemuslugusid.

Konverents aitab leida ideid kuidas mobiilsete seadmete abil äri edendada ja klientidele mugavaid teenuseid pakkuda.

Konverents otsib vastust järgmistele küsimustele:

1) millised on peamised kogemused ja õppetunnid mobiilsete rakenduste arendamisel?

2) kuidas mobiilsete rakenduste abil äri edendada?3) kui enamik kliente on mobiilis, siis kuidas seda oma äris maksimaalselt ära kasutada?4) millised on peamised vead, mida mobiilse IT arendamisel vältida? 

Konverentsi avaettekande teeb Brian Egerup Kjærulff, kes on Taani mobiiliteenuste ja -rakenduste strateegilise optimeerimisega tegeleva agentuuri Mobtimizers asutaja ja tegevjuht. Brian on 15-aastase kogemusega mobiilistrateegia ja digitaalturunduse konsultant, kelle asutatud Mobtimizers tegutseb Kopenhaagenis ja New Yorgis. Ta on töötanud pikalt digitaalse äri ja turunduse konsultandina, aidates nii B2C kui B2B ettevõtteid. Tema varasemate tööandjate hulka on kuulunud nt Danske Bank, Experian ja General Electrics. Brian on sage esineja digitaalvaldkonna konverentsidel üle maailma.

Ettekandes "Miks on ettevõtetel vaja mobiilistrateegiat ja kuidas seda luua" tuleb juttu kuidas olemasolevaid äriandmeid kasutades luua ettevõtte mobiilistrateegia, kuidas kaardistada klienditeekonda ja milline on mobiili roll selles, kuidas eesmärgistada mobiilistrateegiat, millised on mobiilistrateegia võtmemõõdikud (KPI-d) ja kuidas kasutajaandmeid analüüsides mobiilirakendusi optimeerida.

Oma kogemuslugusid jagavad tuntud äri- ja avaliku sektori ettevõtted: MobiLab, Telia, Rahva Raamat, ERR, Tallinna Lennujaam jt. 

Ettekandega on esinemas ja oma kogemuslugu rääkimas ka Pipedrive'i mobiilirakenduste tootejuht Lauri Laineste, kelle töö on otseselt seotud Pipedrive’i müügitarkvararakendusega, mis valiti 2016. aastal Eesti parimaks mobiilirakenduseks.

Samuti on osalejatel võimalus kuulata kogemuslugu Eesti Energia e-kanalite valdkonnajuhilt Päärn Brauerilt ja saada teada kuidas loodi maailma parimaks tunnistatud Eesti Energia mobiilirakendus.

Vestlusringis "Mobiilse IT arenduse väljakutsed Eesti ettevõtetes" osalevad Mooncascade kaasasutaja ja tegevjuht Asko Seeba, Tallinna Sadama IT-juht Hanno Hussar ja SK ID Solutions AS tootejuht Urmo Keskel.

Konverentsil on osalemas poolsada inimest erinevate valdkodade ettevõtetest, alates pankadest, kindlustusfirmade esindajatest, jaekaubanduse ning erinevate teenindusvaldkonna ettevõtetega, aga on ka tarkvara- ja mobiilirakenduste arendajaid. 

 Konverentsi ja esinejate kohta saab lähemalt lugeda SIIT

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052