Autor: ITuudised.ee • 27. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise avab Singapuris Aasia peakontori

Rahvusvaheliste valuutaülekannetega tegelev TransferWise avab Aasia peakontori Singapuris.

Singapuri kontorist saab Aasia ja Vaikse ookeani piirkonna peakontor, toetamaks ettevõtte eesmärke regioonis laieneda ja tiimi kasvatada. TransferWise'il on 650 töötajat üheksas kontoris üle maailma, sh kõnealuses regioonis Sydneys ja Tokyos.

Lisaks on TransferWise üks esimesi ettevõtteid, mis saab Singapuri finantsinspektsioonilt õiguse kasutada konto avamiseks ja tehingute läbiviimiseks vajaliku isikusamasuse tuvastamise puhul online-tuvastust. Sellega lisandub võimalus teha TransferWise’i abil ülekandeid Singapurist teistesse riikidesse.

TransferWise vahendab täna rohkem kui miljardi euro eest rahaülekandeid kuus, säästes sel moel klientide jaoks igapäevaselt enam kui 1,5 miljonit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755