Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 23. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise tegi ettevõtetele virtuaalkonto

TransferWise'i tegevjuht Taavet Hinrikus
Foto: Andres Haabu
TransferWise teatas täna, et hakkab ettevõtetele pakkuma uut ülemaailmset teenust, millega saavad firmad valuutaülekandeid saata ja vastu võtta sama lihtsalt, nagu toimetaksid nad sihtkohariigis kohapeal.

Borderless (piirideta) virtuaalkonto abil saavad ettevõtted tegutseda välisriikides nii, nagu omaksid nad kohalikku pangakontot, teatas TransferWise pressiteates. Virtuaalkontol on võimalik raha hoida ja konverteerida esialgu 15 valuutas ning taotleda kontonumbrit euroalas, Suurbritannias ja Ameerika Ühendriikides.

Borderless konto loomine ja haldamine on tasuta. Maksta tuleb üksnes valuutatehingute puhul teenustasu, nii nagu TransferWise'i senise teenuse puhulgi. Valuutavahetus toimub vastavalt keskkursile.TransferWise'i kaasasutaja ja tegevjuhi Taavet Hinrikuse sõnul on pangatoimingud olnud läbi aegade ettevõtete jaoks äärmiselt kulukad, eriti olukorras, kus äri on rahvusvaheline. Isegi alternatiivid nagu PayPal on väikeettevõtjate jaoks liiga kallid.“Klientidelt kuuldud tagasiside põhjal leidsime, et TransferWise võiks siinkohal midagi ära teha. Seepärast tulimegi välja mõttega Borderless virtuaalkontost, mida ei piira riigid ega valuutad. Konto annab piiriülestele ettevõtetele rohkem tegevusvabadust ja parema kontrolli oma rahaasjade üle,” selgitas Hinrikus.Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755