14. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mark Cuban ülistas Amazoni

Foto: Pixabay
Miljardärist investor Mark Cuban tõdes CNBC-le antud intervjuus, et Amazoni kasvupotentsiaal on meeletu ning kiitis ettevõtte strateegiat.

Cuban ütles, et ta usub nii-öelda FANGi aktsiatesse, mis on akronüüm Facebooki, Amazoni, Netflixi ja Google’i nimest. Cubani hinnangul on nimetatud ettevõtete aktsiate hind liiga madal ning märkis sealjuures, et just Amazoni puhul näeb ta suurimat potentsiaali.

“Kui Amazon räägib sellest, et ta tahab käima panna toidupoed, siis see pole sellepärast, et ta tahaks toidukaupasid müüa. Sama on raamatutega. Nad tahavad teada, mida ja millal sa vajad, ning siis, kui sa seda vajad, on nad kohe valmis selle sinuni toimetama,” arutles Cuban Amazoni strateegia üle.

Cubani meelest on Amazon oma tegevuses jõudnud positsiooni, kus ta määrab trendi. “Ja võimalused on siin meeletud,” ülistas Cuban. 

Allikas: Äripäev

Autor: Pille Ivask, kaasautor

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755