Autor: Aali Lilleorg • 19. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Mõjukaim IT-juht 2017 selgub 23. mail

Foto: Liis Kurm
23. mail Bliss konverentsikeskuses toimuval ITuudiste ja Äripäeva poolt korraldataval IT-juhtimise aastakonverentsil "IT-juhtimise väljakutsed Eesti ettevõtetes" tunnustatakse Eesti IT-juhte ja tõstakse esile žürii poolt välja valitud viis kandidaati, kellest üks saab tunnustuse Eesti Mõjukaim IT-juht 2017.

„Head IT-juhti tuleb tunnustada, sest tema roll on vastutusrikas ja mitmekülgne ning sellest oleneb kui hästi Eesti ettevõtjad tulevad toime digitaliseerimise väljakutsetega,“ selgitas konkursi üks eestvedaja, Äripäeva peadirektori asetäitja Toomas Truuverk. Konkursi eesmärk on tunnustada oskuslikku ja mõjukat IT-juhtimist Eestis tegutsevates organisatsioonides ning seeläbi aidata kaasa ettevõtete digitaliseerimise taseme tõstmisele. 

Esmakordselt toimunud konkursil said oma eelistuse öelda kõik soovijad ning esitada vabas vormis enda hinnangul tiitlit vääriva inimese, kes tänavu parima IT-juhi tunnustust väärib. Kokku esitati 32 ettepanekut, milles nimetati 25 erinevat IT-juhi nime koos põhjendusega. Žürii tõdes esitatud ettepanekute põhjal, et kandidaate oli ettevõtetest, organisatsioonidest ja ka koolidest ning rollidest olid esindatud ka näiteks IT-firmade tublid tehnoloogiajuhid ja ka innovaatilised ärijuhid. 

Esitatud ettepanekute seast valis žürii 2017. aasta Eesti Mõjukaima IT-juhi konkursi nominentideks Agnes Roosi Eesti Energiast, Kirke Saare Teliast ja Siiri Pärksoni Kirjandusmuuseumist ning otsustas tunnustada eraldi koolide IT-juhte, kelleks sel aastal on Sten Sang Audru Koolist ja Ainar Prääm Järveküla Koolist. 

Züriisse kuulusid Siim Sikkut Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumist, Toomas Truuverk Äripäevast, Anneli Heinsoo Tieto Estoniast, Erkki Leego Leego Hanssonist ja Gert Jervan Tallinna Tehnikaülikoolist. 

Võitja kuulutatakse välja ja tunnustusi jagatakse 23. mail toimuval IT-juhtimise aastakonverentsil „IT-juhtimise väljakutsed Eesti ettevõtetes“. Konverentsi peateema on IT-juhtimine ning IT-juhi roll ja väljakutsed muutuvas maailmas, kus ettevõtted peavad edu saavutamiseks aina enam mõtlema digitaliseerumisele. Ettekannetega esinemas ja arutlusringides osalemas on Siim Sikkut, Andres Kütt, Henrik Põder, Erkki Leego, Gert Jervan, Agnes Roos, Anti Kuiv, Agnes Roos, Heikki Kübbar, Martin-Indrek Miller, Marek Tamm ja Toomas Truuverk.

Konverentsil vaatleme Eesti majanduse arenguid mõjutavaid IT trende, tunnustame Eesti mõjukaimat IT-juhti, oma mõtteid ja kogemuslugusid jagavad IT-juhid, saame teada kuidas riik toetab IT-juhtimise arenguid Eestis, räägime IT-juhtimisega seotud rollidest ning arutlusringis räägime IT-juhtide väljakutsetest Eesti ettevõtetes. Konverentsipäeva moderaator on Rain Laane.

Info konverentsi programmi ja osalejate kohta ning registreerumine on SIIN

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755