Autor: Asse Sauga • 21. mai 2017

Krüptorahandus kasvab hooga

Krüptoraha Liidu juhatuse liige Asse Sauga
Autor: Andras Kralla

Eesotsas aina uusi rekordeid püstitava bitcoiniga on kogu krüptovaluutade turu maht kasvanud viimase kuu ajaga sisuliselt kaks korda, ületades juba 50 miljardi piiri, kirjutab krüptorahaliidu juhatuse liige Asse Sauga.

Suures koguses uut raha voolab turule ning on alanud järgmine ajajärk krüptomajanduse arengus. Sellel võib olla mitu põhjust. Kindlasti on hoogu juurde andnud mitmete riikide regulatsioonid: Jaapanis näiteks võrdsustati bitcoin lõpuks rahaga, mis tähendab maailma suuruselt kolmanda majanduse aeglast sisenemist turule, mitmed Euroopa riigid on välja käinud krüptovaluutade käitlemise juhised ning Austraalia valitsus on isegi bitcoinidega kauplejatele ja bitcoiniinvestoritele loodud maksusoodustused.

Teise tõusu põhjusena võib välja tuua üha lihtsamaks muutuva investeeringute sisenemise blokiahela ja krüptovaluutade valdkonnas.

Krüptomajandus on liikumas uude ajastusse, mille võtmesõnad on lihtsam sisenemine nii tavakasutajatele kui ka investoritele, kiirelt paranev turvalisus, läbipaistvus ning tehnoloogia suurenev usaldusväärsus.

Loe pikemalt Äripäevast

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112