• 25.05.17, 23:10
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

IT-juhtimise aastakonverentsi fotogalerii

23. mail toimus Bliss Konverentsikeskuses ITuudiste ja Äripäeva korraldatud IT-juhtimise aastakonverents "IT-juhtimise väljakutsed Eesti ettevõtetes", millel jagati tunnustusi esiletõstmist väärivatele IT-juhtidele ja anti üle Aasta Mõjukaima IT-juhi tunnustus Eesti Energia IT-juhile Agnes Roosile.
Eesti Energia IT-juht Agnes Roos, kes pärjati tiitliga Eesti Mõjukaim IT-juht 2017 ja osales konverentsil arutlusringis, millel räägiti IT-juhi väljakutsetest.
  • Eesti Energia IT-juht Agnes Roos, kes pärjati tiitliga Eesti Mõjukaim IT-juht 2017 ja osales konverentsil arutlusringis, millel räägiti IT-juhi väljakutsetest. Foto: Julia-Maria Linna
Vaata fotogaleriid (105 fotot) konverentsipäevast, millel räägiti IT-juhi rollist, selles toimetuleku väljakutsetest ning olulistest trendidest ja teemadest. Konverentsil anti üle tunnustused mõjukaimatele IT-juhtidele, omistati tiitel Eesti Mõjukaim IT-juht 2017 Eesti Energia IT-juhile Agnes Roosile.
Fotograaf: Julia-Maria Linna.
Loe konkursi ja nominentide kohta lähemalt SIIT. 
Konverentsi kohta saab rohkem infot SIIT
Siiri Pärkson Eesti Kirjandusmuuseumist, Agnes Roos Eesti Energiast ja Kirke Saar Telia Eestisti koos žürii esimehe Toomas Truuverkiga.
  • Siiri Pärkson Eesti Kirjandusmuuseumist, Agnes Roos Eesti Energiast ja Kirke Saar Telia Eestisti koos žürii esimehe Toomas Truuverkiga. Foto: Julia-Maria Linna
Mõjukaima IT-juhi nominendid Siiri Pärkson Eesti Kirjandusmuuseumist, Agnes Roos Eesti Energiast ja Kirke Saar Telia Eestisti koos žürii esimehe Toomas Truuverkiga.
Esitatud ettepanekute seast valis žürii 2017. aasta Eesti Mõjukaima IT-juhi konkursi nominendid ja otsustas tunnustada eraldi koolide IT-juhte, kelle seast pälvis sel aastal tunnustuse Ainar Prääm Järveküla Koolist ja Sten Sang Audru Koolist.
  • Esitatud ettepanekute seast valis žürii 2017. aasta Eesti Mõjukaima IT-juhi konkursi nominendid ja otsustas tunnustada eraldi koolide IT-juhte, kelle seast pälvis sel aastal tunnustuse Ainar Prääm Järveküla Koolist ja Sten Sang Audru Koolist. Foto: Julia-Maria Linna
Esitatud ettepanekute seast valis žürii 2017. aasta Eesti Mõjukaima IT-juhi konkursi nominendid ja otsustas tunnustada eraldi koolide IT-juhte, kelle seast pälvis sel aastal tunnustuse Ainar Prääm Järveküla Koolist ja Sten Sang Audru Koolist. 
IT-juhtimise aastakonverents
105 fotot
  • IT-juhtimise aastakonverents

Seotud lood

Uudised
  • 07.05.18, 18:45
1 küsimus: vastab Kirke Saar
Aasta tagasi olid nominent konkursil Eesti Mõjukaim IT-juht 2017. Kuidas on aasta möödunud ja milliseid muutusi IT-juhi rollis näed?
Arvamused
  • 04.06.17, 22:15
Margus Uuetoa: meie ettevõtetes ei oska inimesed tehnoloogiat rakendada
Londonis 23.-24. maini toimunud Cisco poolt korraldatud üritusel "Internet of Things World Forum" osalemisest sai mõtlemisainet ja tähepanekuid tehnoloogia kasutamise kohta ettevõtetes Mecro IT-juht ning äri-ja finantstarkvara lahenduste konsultant Margus Uuetoa.
Uudised
  • 03.05.18, 18:48
Rain Laane: räägime hoopis tervisekassast
Haigekassa juht Rain Laane ütles KPMG aastakonverentsil, et kõiki tervishoiu probleeme pole võimalik lahendada vaid suurte summade eraldamisega. Vaja on keskenduda haiguste ennetamisele, ja seal tulevad appi andmed.
Uudised
  • 19.11.17, 20:38
Eesti Energia uuenenud äppi saavad nüüdsest kasutada ka ärikliendid
Eesti Energia uuendas oma mobiiliäppi ning pakub nüüd elektritarbimise jälgimise võimalust ka äriklientidele. Uuenduse abil on kõigil klientidel veelgi lihtsam analüüsida oma tarbimisharjumusi, planeerida elektri tarbimist ning seeläbi vähendada oma elektriarvet.
  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.24, 21:48
Datagate OÜ finantsjuht: ISO standardite rakendamine on toonud käegakatsutavat kasu
Arvutite ja nende lisaseadmete müügi, hoolduse ja garantiiremondiga tegelev Datagate OÜ läbis hiljuti järjekordse ISO sertifitseerimise, mis on juhatuse liikme ja finantsdirektori Natalia Ivanova sõnul andnud aastate jooksul palju juurde nii ettevõtte igapäevatööle kui ka suhtlusele partnerite, klientide ja töötajatega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele