Autor: Aali Lilleorg • 25. mai 2017

IT-juhtimise aastakonverentsi fotogalerii

Eesti Energia IT-juht Agnes Roos, kes pärjati tiitliga Eesti Mõjukaim IT-juht 2017 ja osales konverentsil arutlusringis, millel räägiti IT-juhi väljakutsetest.
Autor: Julia-Maria Linna

23. mail toimus Bliss Konverentsikeskuses ITuudiste ja Äripäeva korraldatud IT-juhtimise aastakonverents "IT-juhtimise väljakutsed Eesti ettevõtetes", millel jagati tunnustusi esiletõstmist väärivatele IT-juhtidele ja anti üle Aasta Mõjukaima IT-juhi tunnustus Eesti Energia IT-juhile Agnes Roosile.

Vaata fotogaleriid (105 fotot) konverentsipäevast, millel räägiti IT-juhi rollist, selles toimetuleku väljakutsetest ning olulistest trendidest ja teemadest. Konverentsil anti üle tunnustused mõjukaimatele IT-juhtidele, omistati tiitel Eesti Mõjukaim IT-juht 2017 Eesti Energia IT-juhile Agnes Roosile.

Fotograaf: Julia-Maria Linna.

Loe konkursi ja nominentide kohta lähemalt SIIT. 

Konverentsi kohta saab rohkem infot SIIT

Siiri Pärkson Eesti Kirjandusmuuseumist, Agnes Roos Eesti Energiast ja Kirke Saar Telia Eestisti koos žürii esimehe Toomas Truuverkiga.
Autor: Julia-Maria Linna

Mõjukaima IT-juhi nominendid Siiri Pärkson Eesti Kirjandusmuuseumist, Agnes Roos Eesti Energiast ja Kirke Saar Telia Eestisti koos žürii esimehe Toomas Truuverkiga.

Esitatud ettepanekute seast valis žürii 2017. aasta Eesti Mõjukaima IT-juhi konkursi nominendid ja otsustas tunnustada eraldi koolide IT-juhte, kelle seast pälvis sel aastal tunnustuse Ainar Prääm Järveküla Koolist ja Sten Sang Audru Koolist.
Autor: Julia-Maria Linna

Esitatud ettepanekute seast valis žürii 2017. aasta Eesti Mõjukaima IT-juhi konkursi nominendid ja otsustas tunnustada eraldi koolide IT-juhte, kelle seast pälvis sel aastal tunnustuse Ainar Prääm Järveküla Koolist ja Sten Sang Audru Koolist. 

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112