31. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elid Card AS kahekordistas kasumi

Foto: Pixabay
IT-firma Elid Card AS suurendas käivet ja kahekordistas kasumi.

Elid Card AS

ID Süsteemide OÜ

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et arvutikonsultatsioonidega tegeleva Elid Card ASi käive suurenes 6 protsenti (võrreldes eelneva aastaga), 2,70 miljoni euroni. Ärikasum kasvas aga 36 899 euro võrra, 77 687 euroni (+91 protsenti).

Keskmine töötajate arv oli 2016. aastal 40, võrreldes eelneva aastaga see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta suurenes 6 protsenti, 67 522 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 0,1 protsenti, 1730 euroni kuus.

8. mail jagunes ID Süsteemide AS kaheks ettevõtteks - Elid Card AS ja ID Süsteemide OÜ.

Ettevõtte omanikud on Enn Lakspere ja Andres Kaukver. Kummalgi on 50protsendiline osalus. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud. 

Põhjalikumalt saab tutvuda Elid Card ASi majandustulemustega Äripäeva infopangas. 

Allikas: Äripäev

Autor: Mait Kraun, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755