3. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-firma kahekordistas käibe ja teenis ligi pool miljonit kasumit

Foto: Pixabay
IT-firma Fox3D Entertainment suutis müügitulu pea kahekordistada ning ettevõte teenis ligi pool miljonit eurot kasumit.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et Fox3D Entertainment OÜ müügitulu suurenes 2016. aastal 89 protsenti, 2,38 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum langes aga 41 887 euro võrra 430 236 euroni (-9 protsenti).

Ettevõttes töötas eelmisel aastal keskmiselt üks inimene. Käive töötaja kohta oli 2,38 miljonit eurot. Töötaja keskmine brutotasu langes 0,3 protsenti, 2393 euroni kuus. Juhatuse liikmetele maksti tasusid kokku 10 900 eurot.

 

Fox3D Entertainment OÜ

„2016. aasta tulemused kindlustavad ettevõtte eduka arengu algust,“ kirjutas firma oma tegevusaruandes. „Vaatamata sellele ei kavatse ettevõtte juhtkond peatuda saavutatud tulemustel ning plaanib laiendada oma tegevust ja pakkuda infotehnoloogia alaseid teenuseid ka teistel turgudel.“

2014. aastal asutatud ettevõtte omanik on Deniss Lis. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal ta firmast dividende ei võtnud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Autor: Mait Kraun, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052