Autor: ITuudised.ee • 15. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mainor Ülemiste juhina jätkab Margus Nõlvak

Margus Nõlvak
Foto: Mainor Ülemiste
Ülemiste City linnakut arendava Mainor Ülemiste juhatuse esimehena jätkab Margus Nõlvak, kelle volitusi pikendas ettevõtte nõukogu järgnevaks kolmeks aastaks.

Mainor Ülemiste nõukogu esimees Guido Pärnits ütles otsust kommenteerides, et Nõlvaku näol on tegu andeka uue põlvkonna juhiga, kes on suutnud luua hästitoimiva meeskonna ja näidata üliedukaid tulemusi. “Nõlvaku ambitsioonid ja nägemus linnaku arengusuundade kohta kattusid nõukogu ootustega, mistõttu oli tema jätkamine loogiline valik,” lisas Pärnits.

Nõlvaku sõnul on enam kui 330 uuendusmeelse ettevõtte koduks olevas Ülemiste Citys kujunemas isetoimiv kogukond, omanäoline võrgustik, mis toetab linnaku ettevõtete äritegevust. “Meie ülesandeks on lähiaastatel jätkata nii füüsilise kui digitaalse keskkonna arendamist, mis võimaldavad lihtsustada liikmetevahelist infovahetust, koostööprojekte ja sünergiate teket,” rääkis Nõlvak ettevõtte ees seisvatest ülesannetest.  

Nõlvak sai Mainor Ülemiste juhatuse esimeheks 2014. aastal, kuid ta on olnud Mainor Grupiga seotud juba aastast 2010, mil ta juhtis kontserni kuuluvat keskkonnaettevõtet Doranova Baltic.  

Ärijuhtimise magistrikraadiga Nõlvakut tunnustati eelmisel aastal Tallinna Direktorite Klubi preemiaga „Aasta Noor juht“. Nõlvaku juhtimisel on Ülemiste Cityt kui Baltimaade suurimat ärilinnakut arendava Mainor Ülemiste käive ja rahvusvaheline tuntus jõudsalt arenenud. Möödunud aasta lõpus tunnustas ajaleht Äripäev Mainor Ülemiste Gasellettevõtte tiitliga, kuna ettevõte on viimasel kolmel aastal kasvatanud käivet ja kasumist enam kui 50 protsenti. 

Ülemiste City on Tallinna lennujaama kõrval asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud Baltimaade suurim teadmistel põhinev ärilinnak, milles tegutsevate ettevõtete käive on kokku üle miljardi euro. 36 hektaril on välja ehitatud 120 000 ruutmeetrit üüritavat büroopinda, kus enam kui 330 ettevõttes töötab täna 8000 inimest. Aastaks 2025 rajatakse 3 000 elanikule kortermajade piirkond, ehitatakse uus lasteaia- ja koolikompleks, spordihoone, uued pargid ja kohvikud. Ülemiste City linnaosa arendavad Mainor Ülemiste AS ja Technopolis Ülemiste AS.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755