22. august 2017

Balticbestil esineb naisettevõtjate organisatsiooni [email protected] rajaja Ada Jonušė

Ada Jonušė
Autor: Erakogu

30. augustil Tallinnas Vaba Laval toimuval Baltikumi Loovusfestivalil Balticbest esineb Leedu ettevõtja, IT-hariduse entusiast ja aktiivselt naisettevõtjate mõjuvõimu suurendamise eest seisev Ada Jonušė.

Ta on hariduselt politoloog ning tegutsenud poliitikas nii kohalikul kui Euroopa tasandil, kuid otsustas ühel hetkel teha karjäärimuutuse, astudes sammu startupide maailma. Ta asutas ise personaaltreenerite leidmise platvormi Lympo.lt ning lisaks ühines veel turundusjuhina kahe Leedu tehnoloogiaettevõttega a.lot parking ja PM Screen, et aidata neil vallutada USA turgu.

Niisiis hetkel tegeleb Ada praegu igapäevaselt teemadega alates tervishoiust kuni parkimistehnoloogia ja hologrammideni ning võitleb pidevalt väikeettevõtete B2B turunduse väljakutsetega.

Registreeri end hiljemalt 25. augustil: www.balticbest.eu 

Töö kõrvalt on Ada algatanud ühe Baltikumi suurima IKT- ja ettevõtlussündmuse #SWITCH!, naisettevõtjate organisatsiooni [email protected] ning hetkel veab ta eest heategevusprojekti “Micro:bit igale Leedu lapsele!”.

 

Autor: Silja Oja Best Marketing Eesti juht

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112