22. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balticbestil esineb naisettevõtjate organisatsiooni Women@Tech rajaja Ada Jonušė

Ada Jonušė
Foto: Erakogu
30. augustil Tallinnas Vaba Laval toimuval Baltikumi Loovusfestivalil Balticbest esineb Leedu ettevõtja, IT-hariduse entusiast ja aktiivselt naisettevõtjate mõjuvõimu suurendamise eest seisev Ada Jonušė.

Ta on hariduselt politoloog ning tegutsenud poliitikas nii kohalikul kui Euroopa tasandil, kuid otsustas ühel hetkel teha karjäärimuutuse, astudes sammu startupide maailma. Ta asutas ise personaaltreenerite leidmise platvormi Lympo.lt ning lisaks ühines veel turundusjuhina kahe Leedu tehnoloogiaettevõttega a.lot parking ja PM Screen, et aidata neil vallutada USA turgu.

Niisiis hetkel tegeleb Ada praegu igapäevaselt teemadega alates tervishoiust kuni parkimistehnoloogia ja hologrammideni ning võitleb pidevalt väikeettevõtete B2B turunduse väljakutsetega.

Registreeri end hiljemalt 25. augustil: www.balticbest.eu 

Töö kõrvalt on Ada algatanud ühe Baltikumi suurima IKT- ja ettevõtlussündmuse #SWITCH!, naisettevõtjate organisatsiooni Women@Tech ning hetkel veab ta eest heategevusprojekti “Micro:bit igale Leedu lapsele!”.

 

Autor: Silja Oja Best Marketing Eesti juht

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755