Autor: ITuudised.ee • 4. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify avab homsest teenuse Londonis

Taxify asutaja ja tegevjuhi Markus Villig
Foto: Taxify
Eestimaine transpordiplatvorm Taxify käivitab homme Inglismaa ja Ühendkuningriigi pealinnas Londonis oma teenuse. Tuhanded juhid on valmis tellimusi vastu võtma. Taxify jaoks on see esimene Lääne-Euroopa suurlinn.

Taxify asutaja ja tegevjuhi Markus Villigu sõnul on London tohutu potentsiaaliga kiirelt kasvav turg. “Meil on ülimalt hea meel teatada, et esimese riigina Lääne-Euroopas avame teenuse Londonis. Oleme hoolikalt kuulanud, mida juhid ja kliendid vajavad ning pakume londonlastele soodsamat ning kvaliteetsemat alternatiivi olemasolevale monopoolsele turuliidrile,” ütles Villig. Taxify platvormi vastu on huvi olnud väga suur — ettevõte käivitab teenuse üle kolme tuhande registreerunud juhiga ning veel tuhanded ootavad, et läbida koolitus ning platvormiga liituda.

Taxify vahendustasu on 15%, mis on Uberi ja teiste konkurentidega võrreldes pea poole väiksem. Madalam vahendustasu võimaldab Taxifyl pakkuda soodsamat sõidu hinda klientidele ning kõrgamat teenistust juhtidele. Taxify usub, et juhtide rahulolu peegeldub ka paremas klienditeeninduse kvaliteedis. Taxify kohtleb juhte austusega, pakub paremaid teenimisvõimalusi ning funktsioone, mis aitavad juhil sõitmise võimalikult mugavaks teha. Näiteks Taxify rakendus võimaldab juhtidel valida tööraadiuse, mille piires on nad valmis tellimusi vastu võtma.

Taxify kasvamisel on kõige suuremaks piirajaks uute juhtide lisandumise kiirus. “Taxify platformil tegutseb täna pea 50 000 juhti ning ootame igas riigis uusi juhte liituma. Taxify eesmärgiks on olla autojuhtidele parim platform paindlikult lisaraha teenimiseks,” lisas Villig.

Taxify rakenduse on endale alla laadinud juba 15 000 londonlast ja kokku on Taxify kliendid Londonis teinud üle 70 000 otsingu, mis näitab selget klientidepoolset huvi Taxify teenuse vastu.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset transpordiplatvormi. Taxify tegutseb 26 linnas ja 19 erinevas riigis, vahendades aastas kümneid miljoneid sõite. Firmas töötab üle 200 inimese. Iga kuu laieneb Taxify uude riiki või linna ning palkab keskmiselt 15 inimest. Augustis 2017 alustas Taxify koostööd maailma suurima sõidujagamisteenust pakkuva platvormiga Didi Chuxing. Partnerlusega investeeris Didi Taxifysse ning toetab Eesti ettevõtte edasist kasvu Aafrikas ja Euroopas. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052