Autor: ITuudised.ee • 27. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telia näitab Digital Summitil maailma üht esimest 5G lahendust

Foto: Andres Haabu
Sel reedel toimub Tallinnas rahvusvaheline digitaalvaldkonna tippkohtumine Digital Summit, mille raames tutvustab Telia maailmas ühena esimeste seas reaalselt toimivaid 5G lahendusi.

Telia on Digital Summitil esindatud spetsiaalse boksiga, kus koos oma heade partnerite Ericssoni ja Inteliga näidatakse 5G võrgu lahendust.

„Tegu on olulise verstapostiga 5G tehnoloogia arendamisel, kuna teeme sellega suure sammu uute teenuste kasutuselevõtu suunas. Oleme lubanud tuua esimesed 5G teenused kasutusse Tallinnas ja Stockholmis aastal 2018 ning täna võime kinnitada, et liigume kindlalt selle eesmärgi poole,“ sõnas Telia Eesti juhatuse esimees Dan Strömberg.

Digital Summitil näeb Telia, Ericssoni ja Inteli poolt kokku pandud 5G tehnoloogia esitlust, mis puudutab tööstuse tulevikulahendust. Reedel orienteeruvalt kell 15.45 toimub boksis lahenduse ametlik demo Telia, Ericssoni ja Inteli osavõtul.

Lisaks tutvustab Telia sel nädalal ka teist 5G lahendust, mida testitakse hetkel tavakasutajate osavõtul.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474