Autor: Aali Lilleorg • 28. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa parim fintech ettevõte on Eestist

Funderbeami asutaja Kaidi Ruusalepp
Foto: Raul Mee
Eile õhutul kuulutati Brüsselis toimunud konverentsil konkursi European FinTech Awards raames parimaks Euroopa finantstehnoloogia ettevõtteks eestlaste asutatud idufirmade rahastamise platvorm Funderbeam.

Euroopa FinTech Award konverentsil kohtuvad ja arutavad kasvuvõimalusi pangad, innukad investorid ja kõige lootustandvad FinTech ettevõtted. Osalejad olid seekord tunnistajaks Euroopa FinTech Award konkursi 27 finalisti vahel toimunud võistlustele, kus võitjateks kuulutati 9 ettevõtet, kelle seast peavõitjaks tunnistati Funderbeam. 

Kokku sai konkursil osaleda 100 ettevõtet, kelle valisid välja eksperdid ja kõik soovijad avalikul hääletamisel. TOP 100 seas olid Eestist lisaks Funderbeamile veel Fortumo, Crowdestate, Bondora, Creditstar Group ja Estateguru. 

Programmi raames õppisid osalejad juhtimise tarkusi, uusimaid tehnoloogia arenguid, tutvusid lähemalt regulatsioonidega ja õppisid kuidas oma äriga edu saavutada. 

Funderbeam on 2013. aastal asutatud investeerimis- ja kauplemiskeskkond varajase faasi ettevõtetele, mille asutajad on Kaidi Ruusalepp ja Urmas Peiker.  

Kaidi Ruusalepp osaleb 19. oktoobril toimuval

IKT Aastakonverentsil "Transformatsioon".

Tutvu programmiga ja registreeru !SIIN

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052