Autor: Aali Lilleorg • 9. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IKT Aastakonverentsile saab täna veel soodushinnaga. Vaata, kes juba kirjas on!

Foto: Kuvatõmmis
19. oktoobril Tallinnas toimuv IKT Aastakonverents 2017 "Transformatsioon" toob lavale TOPi võitjad ja teised Eesti tipptegijad. Soodushinnaga registreerumine lõppeb 9. oktoobril.

Äripäeva ja teemaveebi ITuudised.ee poolt korraldatav IKT Aastakonverents 2017 kannab pealkirja "Transformatsioon".

Konverentsil tunnustame IT ja telekomi valdkonna TOPi võitjaid, uurime nende edulugusid, räägime visioonist, milline võiks olla digitaalselt transformeerunud Eesti, kuuleme esinemas mais üheks mõjukaimaks IT-juhiks valitud Kirke Saart, laval on Euroopa parimaks fintech ettevõtteks kuulutatud Funderbeam asutaja ja tegevjuht Kaidi Ruusalepp ning palju teisi mõjukate ettevõtete esindajaid. Räägime olulistest teemadest valdkonnas, mõtleme ärivõimaluste peale, kuulame eksportimise kogemuslugu, arutleme võimaluse üle ületada karisid riigihangetes ja arendusprojektides. Kuuleme ka lähemalt, millised on riigi plaanid valdkonna toetamisel ja arendamisel. Programmiga saab lähemalt tutvuda SIIN.

Täna, 9. oktoobril lõppeb registreerumine soodushinnaga 249 eurot (km-ga 298,80). Alates 10. oktoobrist on registreerumine täishinnaga 299 eurot (km-ga 358,80). Registrerimisvormi leiab SIIT.

Konverentsil on kohal tipptegijad ja mõjukate ettevõtete esindajad. Registreerunute nimekirjaga saab tutvuda SIIN

IKT Aastakonverents 2017 "Transformatsioon" toimub 19. oktoobril Tallinna Loomaaia keskkonnahariduskeskuses. Aasta tagasi toimunud ürituse kohta saab lugeda, tutvuda TOPi nimekirjaga ja pilte saab vaadata SIIT

 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052